IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надежда Бочева от Investor.bg e „Журналист на общините“ за 2016 година

Колегата ни получи приза на годишния форум на НСОРБ

11:19 | 12.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Снимка: Investor.bg

Журналистът от Investor.bg Надежда Бочева получи почетна грамота и статуетка „Журналист на общините“ от Национално сдружение на общините в България.

Тя бе отличена за професионално и безпристрастно отразяване на проблемите в българските общини през 2016 г. Като журналист с дългогодишен опит с ресори земеделие и екология тя е успяла трайно и обективно да отрази проблемите и достиженията на общините през годината, за което получи и признанието по време на годишния форум на Националното сдружение.

Investor.bg продължава да бъде най-големият онлайн финансов форум в страната, където лидери на мнение във сферата на финансите, икономиката и бизнеса споделят информация и влизат в дебати.

Платформата многократно взема приза на БФБ-София за най-голям принос в популяризирането на капиталовия пазар, както и наградата за професионализъм и активно отразяване на пазара за недвижими имоти на Международната федерация за недвижими имоти FIABCI.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още