IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Ар Джи Капитал 3 с предварителен договор за продажба за 11 млн. евро

Предварителният договор е за имота в гр. Стара Загора, в когото се помещават веригите Аико и Мобо

15:54 | 28.09.10 г.
И Ар Джи Капитал 3 с предварителен договор за продажба за 11 млн. евро

И Ар Джи Капитал 3 АДСИЦ е сключил предварителен договор за продажба на проект Стара Загора за сумата от 11 млн. евро, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

В проект Стара Загора се помещават магазините Аико и Мобо. Адресът на имота е ул. Патриарх Евтимий 50.

Сключването на окончателния договор за продажба на имота зависи от множество условия, включително уведомяване на наемателите на имота, провеждане на дю дилиджънс от страна на купувача и други, се казва в съобщението чрез Бюлетин Investor.bg.

Най-същественото условие е успешното провеждане на дю дилиджънс. Срокът за приключване на дю дилиджънса е до 10 декември 2010 г. Крайният срок за подписване на окончателен договор е 2 месеца от датата на получаване от продавача на писмено потвърждение от купувача, че след проведения дю дилиджънс е съгласен да придобие недвижимите имоти.

Проектът Стара Загора представлява парцел с площ от 48 144 кв.м., заедно с построените в него сгради.
 

И Ар Джи Капитал 3 АДСИЦ има още 2 проекта и двата в София. Първият е наречен Герена и е с площ 25 хил. кв. м., а втория е София Ринг с площ 131 хил. кв. м., разположен на околовръстното на София в близост до Ботевградско шосе.

В последните 12 месеца акциите на И Ар Джи Капитал 3 АДСИЦ поскъпват с 0,84% до 6 лв. за акция и 12,6 млн. лв. пазарна капитализация.
 

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ Облигации(5ERA)

И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ(ERG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:28 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още