IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последните неконсолидирани деветмесечни отчети на фокус през седмицата

Основните събития, които могат да определят пулса на пазара, са свързани със западните пазари

07:40 | 01.11.10 г.
Последните неконсолидирани деветмесечни отчети на фокус през седмицата

Новата седмица обещава да бъде доста напрегната за финансовите пазари. Причина за това са поредицата лихвени решения, които се очакват в САЩ, еврозоната и Великобритания, както и предстоящите във вторник частични избори за законодателни органи в Америка.

Ако се фокусираме върху българския капиталов пазар, понеделник се очертава като най-активния откъм събития ден. Днес се очакват последните неконсолидирани деветмесечни, като крайният срок за публикуването им е именно 1 ноември 2010 г. Резултатите на публичните компании може да проследите в специалната рубрика Отчетен сезон на БФБ.

В понеделник НСИ ще обяви данни за производството и доставките на енергийни продукти през август 2010 г.

Във вторник (2 ноември) ще се проведе общо събрание на акционерите на Агро Финанс АДСИЦ в условията на падащ кворум, след като за първата дата липсваше кворум от 50% плюс 1 акция. Акционерите ще решават за удължаване срока на дружеството.

Също във вторник ше се проведе общо събрание на Турин имоти АДСИЦ.

За сряда (3 ноември) е насрочено общо събрание на Формопласт АД.

В четвъртък (4 ноември) е последният ден за търговия на правата за участие в увеличението на капитала на Балканкар-Заря АД.

В петък (5 ноември) НСИ ще публикува своите наблюдения над потребителите за октомври, а за същата дата е насрочено и общо събрание на акционерите в Енергоремонт Бобов дол АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:29 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още