IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Радклиф е най-богатият младеж във Великобритания

Класация на Independent подрежда заможните хора под 30-годишна възраст на островната държава

14:33 | 30.11.10 г.
<p>Даниел Радклиф Снимка: DavidDjJohnson Лиценз:<a href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/" target="_blank">Creative Commons </a></p>

Даниел Радклиф Снимка: DavidDjJohnson Лиценз:Creative Commons

Даниъл Радклиф е най-богатият човек под 30 години във Великобритания, съобщава вестник Independent.

Състоянието на изпълнителя на ролята на Хари Потър във филмите по книгите на Джоан Роулинг възлиза на 45,7 млн. лири, пише изданието. А това поставя актьора на първо място в класацията на най--богатите млади британски звезди. Парите си 21-годишният Радклиф е натрупал също с роли в театъра, в това число и на Бродуей.

На второ място е Кийра Найтли. 25-годишната звезда е със състояние от 30,1 млн. лири. Голяма част от тези средства са от участието й в изключително успешните филми от поредицата "Карибски пирати", а също от рекламния договор с Channel.

На трето място отново е звезда от поредицата за Хари Потър - Ема Уотсън. Състоянието на 20-годишната актриса се оценява на 20,6 млн. лири. Освен това Уотсън е рекламно лице на Channel и Burberry.

На четвърта позиция в класацията е третият актьор от филмите за момчето-вълшебник - Рупърт Гринт. Състоянието на 22-годишната звезда възлиза на 19 млн. лири.

Пета е 24-годишната звездата от сагата "Здрач" Робърт Патинсън, който вече има натрупани 18,4 млн. лири.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:30 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още