IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерно дружество на Трейс Груп подписа договор за 1 млн. лв. с Община Любимец

ПСФ Мостинженеринг ще извърши рехабилитация на 6 улици в общината с обща дължина 2,4 км

16:28 | 21.01.11 г.
Автор - снимка
Създател
Дъщерно дружество на Трейс Груп подписа договор за 1 млн. лв. с Община Любимец

ПСФ Мостинженеринг АД (95% собственост на Трейс Груп Холд АД) е подписало договор с Община Любимец за „Рехабилитация на улична мрежа в гр. Любимец и с. Малко градище”, съобщи холдингът чрез БФБ.

Стойността на договора е 989 хил. лв., а финансирането е по Програма за развитие на селските райони за периода 2007–2013, мярка „Обновяване и развитие на населените места”. 

Ще бъде извършена рехабилитация на 6 улици с обща дължина 2402 м. Пет от улиците се намират в гр. Любимец и една - в с. Малко Градище.

Договорът е подписан на 13 януари тази година, а срокът за изпълнение на работите е 96 календарни дни.

ПСФ Мостинженеринг представлява Трейс Груп на строителния пазар в Югоизточна България, като в момента работи по обекти от националната инфраструктура, в т. ч. и по изграждането на лот 2 на АМ „Тракия”.

В края на ноември миналата година дружеството сключи договори за изграждане на промишлена и градска инфраструктура на обща стойност близо 450 хил. лв.

Акциите на Трейс Груп отстъпиха с 1,4% в днешната сесия на БФБ до цена от 70,10 лв. за брой, което представлява повишение от 8,7% за последната година.

От дъното за 2010, достигнато на 22 юли, ръстът е 75%. Пазарната капитализация на компанията е в размер на 154,2 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още