IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж постепенно се превръща в брокер на имоти

От началото на годината актьорът не спира да продава различни свои жилища, може да мине по сделки немалко професионални брокери в САЩ

10:06 | 03.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
Никълъс Кейдж постепенно се превръща в брокер на имоти

След като предложи за продажба четири от своите имения от началото на тази година, американският актьор Никълъс Кейдж би трябвало да е приключил вече с транзакциите с имоти, поне в краткосрочен план.


Това обаче се оказва погрешно предположение, тъй като звездата продължава да търси начини да се освободи от притежаваните от него активи.


Ако успее с всички сделки, той може да се превърне в по-успешен продавач от много от професионалните брокери на имоти в Щатите, където немалко агенции затвориха врати заради нулеви обороти в условията на криза.


По информация от последните месеци на международните агенции актьорът е продал замъка си в Германия, владението си в Англия, апартамента си в Манхатън, както и имот в Нова Зеландия.


Сега на пазара излиза и негово жилище в Лос Анджелис.


Според AFP Кейдж толкова бърза да продаде този имот (с архитектура в британски стил и девет стаи), че дори е преразгледал исканата малко по-рано цена. Офертата към потенциалните купувачи доскоро е била 35 млн. долара, а към настоящия момента исканата сума вече е 18 млн. долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:03 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още