IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 „холивудски“ грешки с недвижими имоти, които и обикновените хора допускат

Що се отнася до инвестициите в имоти, повечето примери, които имаме от звездите, са всъщност горчиви уроци

07:29 | 11.05.11 г. 3
Автор - снимка
Създател
5 „холивудски“ грешки с недвижими имоти, които и обикновените хора допускат

Звездните личности са модел за подражание на много хора. Мнозина от нас искат да приличат на тях, да притежават тяхната слава, власт и богатство. За тяхно съжаление обаче, що се отнася до инвестициите в недвижими имоти, повечето уроци, които можем да научим от тях, са горчиви.

Зад блестящите усмивки на много от тези звездни имена се крият жилищни ужаси и реални драми, свързани с недвижимите имоти, пише Business Insider.

Особено в периода на финансова криза все по-често четем за известни личности, които губят милиони от неуспешни сделки и инвестиции в недвижими имоти. Предвид техните финанси, за много от тях тези загуби не са фатални. Въпреки това нерядко дори звездите изпадат във финансови затруднения, попадат в безпощадните лапи на кредиторите и губят имотите си поради необслужване на ипотеката си.

Когато става дума за обикновените хора обаче, тези грешки могат да бъдат пагубни.

Изданието предлага пет урока, вдъхновени от холивудските недвижими саги, които всеки да си добави към списъка „Имоти – какво да неправим“.

Вижте кои са петте основни грешки, които както звездите, така и обикновените хора правят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:05 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
optional
преди 12 години
мен пък ме кефи, щот иначе като се изпляска един чаршаф 4 страници и ходи чети.... така може да си се върнеш да дочетеш като имаш време :) при това тези статии с галериите обикновено са далеч по-леки от останалите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 1
tinchev
преди 12 години
Страшно ме дразни как Investor.bg си делят статиите на части за да им се въртят импресиите на рекламата и да набутват рекламодателите, за да печелят повече, без да мислят за загубеното време на потребителите. Харесвам сайта, но по тази причина съм се отказал да го чета редовно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 0
Pivoley
преди 12 години
Че това да купиш недвижим имот с надеждата евентуално някога да го продадеш за повече, отколкото си го купил представлява финансово самоубилйство. Ако наема не покрива поне вноската по кредита, то купуването на имот с цел инвестиция е пълно безумие. За жалост, доста хола го усетиха на гърба си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още