IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алтерко кани инвеститорите на уеб конференция седмица преди края на подписката

Събитието е насрочено за 13 октомври от 17 ч., като има и опция за предварително изпращане на въпроси

09:30 | 12.10.16 г.
Автор - снимка
Редактор
Алтерко кани инвеститорите на уеб конференция седмица преди края на подписката

Алтерко АД кани инвеститорите да се запознаят с компанията и да зададат въпросите си на уеб конференция, която ще се проведе на 13 октомври 2016 г. от 17 ч.,съобщи посредникът по попредлагането на акции от технологичната компания Карол АД.

Събитието е седмица преди крайния срок за подаване на поръчки – 19 октомври 2016 г. Предлагат се общо 1,5 млн. акции при ценови диапазон между 1,1 и 2,2 лв. за ценна книга. Може да се подават лимитирани и пазарни поръчки, като цената на акция в предлагането ще бъде обявен на 20 октомври 2016 г. Крайният срок за плащане на записаните акции е 25 октомври 2016 г.

Онлайн конференцията на 13 октомври ще завърши с отговор на въпроси, които предварително може да се изпращат на адрес broker@karoll.bg .

В Youtube е публикуван пълен запис от презентацията на Алтерко АД пред брокери, анализатори и инвеститори в хотел Хилтън на 20 септември 2016 г.

Тогава компанията представи амбициозни идеи за бързо развитие зад граници. „Досега генерирахме доход, развивахме продукт и го продавахме, а с печалбата разширявахме или развивахме нов продукт. Но това се случва бавно. С борсовото финансиране от IPO-то на Алтерко сега искаме да постигнем много в роботиката, където са MyKi и She (два от продуктите на компанията, б.ред.). Да бъдем основен играч, а не да видим как пазарът ни изпреварва. Да вадим продуктите на пазара не за 6 месеца, а за 3 месеца, да ги предложим не само на 20 телеком оператора, а на 200“, заяви тогава изпълнителният директор на Алтерко АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още