IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БенчМарк стартира първото в България мобилно приложение за търговия на БФБ

Приложението разполага с всички основни функционалности на Xetra с интуитивен и лесен за работа интерфейс

09:09 | 20.11.14 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: БенчМарк Финанс</em></p>

Илюстрация: БенчМарк Финанс

БенчМарк Финанс отново претендира за отличието на Българска фондова борса „Инвестиционен посредник с най-значим принос за развитието на капиталовия пазар“. Този път поводът е стартирането на първото мобилно приложение за търговия с ценни книжа на пода на БФБ – Mobile BG Trader. 

Използвайки опита си в търговията на международните финансови пазари и партньорството си с лидери в брокерския бизнес в световен мащаб, екипът на БенчМарк Финанс предложи на инвеститорите мобилна платформа за търговия на БФБ без компромис по отношение на функционалност и удобство. Приложението разполага с всички основни функционалности на Xetra, като в същото време интерфейсът е интуитивен и изключително лесен за работа.

Приложението e оптимизирано за работа с мобилни телефони и таблети с операционна система Android и iOS. То разпознава вида на мобилното устройство, през което се използва и автоматично подрежда екраните и модулите по най-оптималния начин.

Mobile BG Trader разполага с модули за котировки, сделки, портфейл, поръчки, графики, дълбочина на пазара, история и друга информация, необходима за успешната търговия на участниците на БФБ. Поръчките се приемат и изпълняват автоматично в рамките на милисекунди. Автоматично и мигновено се обновява цялата пазарна информация в реално време.

Приложението e напълно интегрирано с останалите платформи, даващи достъп до пода на БФБ – инсталационната многофункционална BG Trader и уеб базираната Web BG Trader. Това позволява на клиентите на БенчМaрк Финанс да ползват и трите платформи с едно потребителско име и парола.

Всеки, който иска да тества приложението през демо сметка с виртуални 10 000 лв., може да го изтегли от iTunes или Google Play.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 1 rate down comment 0
pjc50313869
преди 9 години
До orchis: абе така е, ама това верно си е като приложение и мобилна платформа... то и в уеб версиите може, ама е куцо да цъкаш през тях
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 3
orchis
преди 9 години
Това е някаква дотса нескопосана реклама.Повечето платформи могат да се ползват през мобилни телефони без проблеми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 0 rate down comment 2
tony1975
преди 9 години
сега проверих - в Гугъл плей няма такова нещо!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
tony1975
преди 9 години
време беше!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още