IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БФБ ще представи резултатите си за третото тримесечие на уебинар

Регистрацията за него вече започна онлайн

10:19 | 12.10.16 г.
БФБ ще представи резултатите си за третото тримесечие на уебинар

"БФБ-София" АД ще представи резултатите си за третото тримесечие на 2016 г. на уебинар, става ясно от съобщение на сайта на борсовия оператор.

Уебинарът ще се проведе на 31 октомври 2016 в 16:00 ч. На него са поканени всички настоящи инвеститори и заинтересовани страни, които ще могат да се запознаят с финансовото състояние на борсата за посочения период.

Те ще могат и да отправят своите въпроси, свързани с презентираната информация, към ръководството на компанията.

Представянето ще се осъществи на английски език. В края на уебинара ще се приемат въпроси от участниците, свързани с текущото състояние и бъдещото развитие на дружеството.

Регистрацията за участие е достъпна онлайн.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
В последния месец от третото тримесечие БФБ отчете четвърти пореден месец с ръст на оборота на годишна база. През септември повишението е с 99% на годишна база до 22,2 млн. лв. За август повишението беше с 271%, за юли - с 51%, а за юни с 63%.

Борсата отчита и втори пореден месец на повишение на броя сделки, като през септември ръстът е с 36% на годишна база до 5 494 трансакции, след повишението с 23,41% през август до 4 529 сделки. Броят сделки през септември е най-големият от април 2015 г. насам, когато те бяха 5 704.

SOFIX от своя страна нараства както през септември, така и за тримесечието, а повишението за последните 12 месеца е с 14,8%.

Свързани компании:

Българска фондова борса АД /БФБ/(BSE)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:30 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още