IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Техники за търговия с „Японски Свещи” от техния създател – Стив Нисън

Аdmiral Markets ще проведе безплатно обучение за технологията на 11-ти май от 19 часа

08:29 | 19.04.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Admiral Markets</em></p>

Илюстрация: Admiral Markets

Чували ли сте термина „Японски Свещи”? Това е широкопопулярен и често срещан метод за визуализиране и анализиране на графики, използван от техническите анализатори.

Смята се, че тази техника на технически анализ за пръв път е използвана в началото на 18-ти век във деодална Япония при търговията с разписки на ориз, постепенно прехвърлена и към търговията с други финансови инструменти.

На Японските Свещи им бяха необходими близо два века, за да се разпространят в Западния свят от Япония, и само четвърт век, за да се превърнат в предпочитан начин за графичен анализ от специалистите на Уолстрийт. Приема се, че този инструмент бива популяризиран в Западния свят през 1989-та година от Стив Нисън – често определян като „бащата на Японските Свещи”.

Сега пред вас се отваря възможността да научите всичко за японските свещи. Аdmiral Markets ще проведе безплатно Обучение за Японски Свещи на 11-ти май от 19 часа именно с човека, известен по целия свят като най-добрия източник на знание, свързан с този графичен инструмент… Стив Нисън.

Запишете се сега и запазете своето място за безплатния онлайн семинар - списъкът на участници е ограничен до максимум 500.

Като бонус ще получите запис на уебинара със субтитри на вашия имейл, за да можете да прегледате ценните методи за анализ и търговия и по-пълно да разберете как да имплементирате тези стратегии във вашия план на търговия.

Стив Нисън не само представи този мощен метод в Западния Свят, но продължава да обучава хиляди трейдъри и инвеститори всяка година, включително и експерти от Световната банка и Фед.

Нисън е носител на наградата "TRADERS' HALL OF FAME" и автор на два международни бестселъра "Japanese Candlestick Charting Techniques" (Техники за анализ с Японски Свещи) и "Beyond Candlesticks" (Отвъд японските свещи). Експертът ще разкрие най-важните търговски правила за клиентите на Admiral Markets.

Не пропускайте възможността да се научите как да използвате графичните възможности за анализ на Японските Свещи, за да сте по-успешен в търговията и да избягвате често срещани грешки, които да ви струват сериозни долари.

Регистрирайте се днес и получете безплатен достъп веднага, включително и запис на уебинара, със субтитри на вашия имейл, както и шансът любимите сигнали на Стив, свързани с Японските Свещи, да се появяват автоматично на графиката ви, в продължение на един месец.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 9 rate down comment 0
DarkStar
преди 7 години
един въпрос - като прекарва времето си предимно в обучения, каква сметка управлява самият господин и каква му е средногодишната възвращаемост за последните 10 години? Или е поредния "гуру", който изкарва пари от обучения, а не от трейдинг?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още