IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговия с НУЛЕВ Спред и НУЛА Комисиона

Това, което получавате всъщност, е това, което пазарът Ви дава за всеки пип

10:56 | 26.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Admiral Markets</em></p>

Илюстрация: Admiral Markets

Ехо! Чудите се къде е уловката в това да не плащате както спред, така и комисиона*? Отговорът е прост: всичко е наред. В този свят на ожесточена конкуренция между брокерите нищо не е безплатно, така че ако нещо се предлага напълно безплатно, трябва да си зададете въпроса ЗАЩО?

Отговора Ви се предоставя веднага от Admiral Markets: „ние сме брокерът, който Ви дава възможност да търгувате с НУЛЕВ спред и да платите НУЛА комисионна за тази възможност. Нашата основна философия е да се намалят разходите за търговия до минимум, а спредът е едно от основните предизвикателства, пред които в Admiral Markets сме изправени. Спред от 1 пип звучи добре на първо четене... но какво ще кажете за понижаване на спреда до нулата?

Основната цел на правенето на спреда толкова нисък е да Ви дадем възможност да се възползвате от всеки пип на пазара, така че да не е нужно някои пунктове да покриват спредовете Ви, а други да отиват за комисионните. Това, което получавате всъщност, е това, което пазарът Ви дава за всеки пип".

НУЛЕВИЯТ Спред и НУЛЕВИТЕ Комисионни също така означават, че брокерът прави пари по други начини.

Admiral Markets е ECN брокер с Tier-1 доставчици на ликвидност и регулиран брокер във Великобритания, който предлага политика за най-добро изпълнение и Защита от негативен баланс. Това означава, че Admiral Markets се ангажира да защитава интересите Ви във всичко, което правим. Така че трябва да има някои други скрити причини.

Днес за брокерите става все по-трудно да печелят клиентите си на базата на предлагания продукт, а не на по-ниските спредове. Това поражда необходимостта брокерите да намерят начин да разграничат офертите си, докато в същото време остават в унисон с това, което повечето търговци са свикнали да следят - по-ниските разходи за търговия.

Admiral Markets представя прясно обновения MetaTrader 4 Supreme Edition, засилена потребителска версия на MetaTrader 4 с над 60 допълнителни функции, събрани с помощта на ярки ИТ специалисти и взискателни дей трейдъри. Намерението на брокера е да осигури инструмент, който ще направи търговията по-интуитивна и прозрачна и ще позволи на търговците да прекарват по-малко време извън MT4 платформата, когато търсят допълнителна функционалност и информация, необходима за търговията им.

В Admiral Markets изглеждат убедени, че след като търговците използват тези уникални възможности на изключителната MT4 Supreme Edition, вероятността да търгуват с други брокери и платформи ще падне значително. Всеки, който желае да научи повече за тази върховна платформа и как тя може да улесни и подобри търговията, може да се запише за техните БЕЗПЛАТНИ УЕБИНАРИ. Всеки участник в безплатните уебинари ще има шанс да се включи на живо и в ежегодната международна конференция на брокера, която ще се проведе в Унгария на 3 ноември. 

Освен това Admiral Markets също така предлага инструменти за търговия с НУЛЕВ спред и НУЛА комисионна. И тъй като това е възможност, която не бива да се изпуска от всеки опитен и амбициозен търговец, абонаментът за офертата ще изтече в края на месеца.

*Най-новата  политика, която съществува на www.admiralmarkets.bg - официалният сайт на компанията - в момента, е най-ефективно промотиране на НУЛЕВ Спред и НУЛЕВА Комисионна. Клиентът е отговорен за редовното преразглеждане на тази промоция и правилата. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:17 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още