IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Lenovo показа нови бизнес решения на VMworld

Компанията представи най-добре представящите се ISV решения, включително Red Hat OpenStack и VMware софтуер и дефиниран Data Center

10:45 | 01.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
Lenovo показа нови бизнес решения на VMworld

На изложението VMworld Lenovo анонсира широка гама от ISV бизнес решения за малките и средни бизнес предприятия, включително Red Hat OpenStack и VMware Software Defined Data Center.

Тези мощни нови решения ще помогнат на бизнеса да подобри ефективността си и ще отговорят на взискателни натоварвания като облачни системи, голяма база данни и приложения за бази данни. Според скорошно проучване на Lenovo се очаква компаниите да удвоят облачните приложения и места за съхранение на информация в следващите две години.

Облачни услуги от Lenovo

Новите и актуализирани облачни решения от Lenovo са предназначени за клиентите, които търсят опростени и ефективни облачни услуги на достъпни цени. Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform, снабдена с двоен Lenovo System x3650/x3550 M5 и ThinkServer RD650 / RD550 гарантират производителност, стабилност и сигурност и предлагат максимално оптимизиране на времето за най-важните бизнес приложения в облака.

“Отвореният, хибриден облак е от решаващо значение за следващото поколение на корпоративните информационни технологии. Ето защо ние сме щастливи да разширим нашите отношения с Lenovo и да предоставим на нашите водещи клиенти решения с отворен код като Red Hat Enterprise Linux и Red Hat Enterprise Linux Platform OpenStack с най-добрия Lenovo хардуер. Заедно, ние ще предоставим сигурни, надеждни и гъвкави платформи за бизнеса“, каза Джим Тотон, вицепрезидент и генерален мениджър, Platforms Business Unit, Red Hat.

Lenovo Big Data and Database Solutions

Глобалният IP трафик се очаква да нарасне трикратно през следващите четири години, според Cisco Visual Networking Index, а управлението, съхраняването и разпространението на големи бази данни, никога не е било по-важно. Lenovo продължава ангажимента си за разширяването на избора от решения за управление на база данни с ъпдейтнатите Cloudera Hadoop, MAPR и IBM, които осигуряват изпробвани и интегрирани водещи технологии с надеждността и мащабируемостта на Lenovo System x3650 и X3550 сървъри с процесорите на Intel Xeon E5-2600 M5 V3.

"Да имаш пъргава и гъвкава хибридна инфраструктура за обработка на база данни заедно с широк спектър от решения е по-важно от всякога. Заедно с най-добрите в областта си партньори като ISV, Lenovo вече предлага точно тази пъргава инфраструктура, която да служи в основата си като център за база данни‘’, споделя Майкъл Гебеле, вицепрезидент, World Wide Systems Development, Lenovo Enterprise Business Group.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още