IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Събитието на Apple ще е на 12 септември?

На него ще бъде представен новият iPhone, както и други устройства на компанията

10:32 | 29.08.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Американската компания Apple ще представи новия си iPhone на 12 септември, твърдят източници на Wall Street Journal.

Очаква се технологичният гигант да представи няколко продукта на събитието, включително два ъпдейта на iPhone, вероятно именувани iPhone 7s и iPhone 7s Plus, в допълнение към устройството от висок клас iPhone 8.

Освен това се твърди, че Apple се готви да обяви и нов 4K Apple TV, който ще поддържа по-добро съдържание от сегашните модели. Сред предвидените премиери е и тази на новия Apple Watch.

iPhone  8 вероятно ще включва дисплей, който заема почти цялата предна част на устройството, като използва нови OLED дисплеи, които са по-светли и по-цветни от предишните екрани.

Има слухове, че Apple е преместила четеца на пръстови отпечатъци на гърба на телефона, но също така, че устройството използва и лицево разпознаване, благодарение на нов 3-D сензор отпред.

Освен това се предполага, че iPhone 8 ще се предлага на базова цена от 1000 долара. Apple обикновено започва да продава новите си телефони в рамките на седмица или малко повече след представянето им.

Компанията не е отговорила веднага на запитването за коментар.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:14 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още