IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Хотел Трансилвания 2“ остава най-гледаният филм у нас

На втора позиция в българския бокс офис е "Марсианецът"

12:45 | 14.10.15 г.
<p>
	<em>Снимка: Hotel Transylvania 2 Facebook page</em></p>

Снимка: Hotel Transylvania 2 Facebook page

Историята на граф Дракула, разказана в анимацията "Хотел Трансилвания 2" продължава да е най-гледаният филм у нас за изминалите 17 дни, сочат обобщените данни от киносалоните. За това време той има над 106 хил. зрители и над 945 хил. лева от билетите им.

На втора позиция е "Марсианецът". Филмът на Ридли Скот с Мат Деймън в главната роля, разказващ в триизмерен формат за човешкото желание да оцелееш, макар и на друга планета, е гледан от 42 хил. зрители и има близо 440 хил. лева от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

Трета позиция е за премиерата от миналия уикенд - "The Walk: Живот на ръба". Триизмерната история за младия авантюрист Филип, в чиято роля влиза Джоузеф Гордън-Левит, е гледана от 6681 зрители и има над 70 хил. лева приходи.

Четвърти е "Еверест". Приключенската драма за трагичната експедиция до най-високата точка на планетата в началото на 90-те на миналия век е вече месец на екраните у нас и има близо 73 хил. зрители и почти 725 хил. лева от билетите им за месец у нас.

На пето място е "Обратно в играта". Комедията с Робърт Де Ниро и Ан Хатауей е вече 17 дни на екраните и има 18 хил. зрители и близо 31 хил. лева приходи.

Шеста позиция е за "Лабиринтът: В обгорените земи". Създаденият по книгата на Джеймс Дашнър филм за Томас и приятелите му, които бягат от ЗЛО, е вече месец на екраните и отчита над 70 хил. зрители и 537 хил. лева от билетите им.

На седмо място е "Транспортер: Ново начало". Екшънът с продуцент Люк Бесон е вече месец и половина на екраните у нас и е гледан от над 55 хил. зрители и има близо 436 хил. лева от билетите им.

Осмо място е за "Миньоните". Приключенията на Кевин, Стюарт и Боб са вече три месеца и половина на екраните у нас и имат близо 262 хил. зрители и 2,258 млн. лева приходи.

"Ваканция" е на девето място сред най-гледаните филми у нас. Комедията за семейство Гризуолд е вече втори месец на екраните и е гледана от над 29 хил. зрители и има 215 хил.  лева приходи.

На десета позиция е "Обратен гард". Боксьорската драма на Антоан Фукоа е месец на екраните у нас, има почти 19 хил. зрители и близо 160 хил. лева от билетите им. (БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още