IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-цилиндров мотор за BMW 7-Series

Модификацията 730Li развива мощност от 252 к.с.

20:01 | 28.12.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p style="text-align: justify;">
	<em>Снимка: BMW</em></p>

Снимка: BMW

Новото поколение на седана BMW 7-Series ще се предлага и с 4-цилиндров турбо мотор. Изданието bmwblog съобщава, че базовата модификация на модела ще се нарича 730Li и на първо време ще се продава в Китай.

За лимузината е предвиден двигател с мощност 252 к.с., който се предлага при седана BMW 330i. Моторът ще замени 3,0-литровия агрегат с 6 цилиндъра, развиващ 258 к.с. при предишното поколение на автомобила.

Продажбите на модификацията, която както личи от името ще бъде с дългата база на модела, ще стартират през март в Китай, а до края на 2016 г. се очаква тя да се появи в други държави.

Очаква се BMW да пусне и още една версия с 4-цилиндров TwinPower Turbo двигател с обем 2,0 литра, като тя ще бъде хибридна – 740e. В нея ще бъде включен и допълнителен електромотор, като общата мощност на агрегата ще бъде 326 к.с. Само на електричество този вариант ще може да измине около 40 км при скорост до 120 км/ч. За този модел е предвидена и система xDrive.

Още за новото поколение BMW 7-Series четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:45 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още