IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В САЩ избраха най-лошите автомобили

Първенец за 2015 г. е всъдеходът Jeep Wrangler

21:23 | 22.12.15 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Jeep</p>

Снимка: Jeep

Изданието Consumer Reports избра най-лошите автомобили в САЩ за 2015 г. Журналистите от списанието са оценявали само моделите, които са успели да тестват през изминалата година, като балът им е образуван по следните показатели – шумоизолация, комфорт на окачването, икономия на гориво, управляемост и др.

На първо място е Jeep Wrangler Unlimited, който е събрал едва 20 точки от общо 100 възможни. Според Consumers Reports ежедневното пътуване и шофиране на този автомобил е наказание. Основните проблеми на всъдехода са лошата управляемост и високият разход на гориво.

Следващият в списъка е Mitsubishi Mirage, който събира 29 т. Този модел привлича клиентите си с ниските цена и разход на гориво, но в същото време двигателят му демонстрира сериозни вибрации. Освен това колата е с лоша управляемост и разочароваща динамика.

На трето място е друг модел на Mitsubishi – i-MiEV, който има 35 т. Японският електромобил разочарова американците със скромния си пробег, дългото време за презареждане на акумулаторите – 6 часа, както и с остарелия си интериор.

Една стъпка по-надолу се разполага Scion tC с резултат 44 т. От изданието признават атрактивния външен вид на модела, но същевременно го критикуват заради неговото твърдо окачване, трудно управление и слабата му динамика.

В първата петица място е намерила и Toyota Yaris, която събира 47 т. Минусите на този автомобил са скромната динамика, лошата щумоизолация и неудобната седалка на водача.

Още класации вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

2
rate up comment 4 rate down comment 0
hex
преди 8 години
Ами преди да тролиш потърси статистика - ще те изненада. В Северна Америка хибридите масово се използват за таксита и служебни коли. За всяка компания е престижно да демонстрира, че е ЕКО. Не са малко и семействата с втора/трета кола хибрид, или електрически автомобил.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 3
Ivan.r
преди 8 години
Основните проблеми на всъдехода са лошата управляемост и високият разход на гориво.На американците да им запука за висок разход на гориво? Уау, неочаквано. Да не вземат утре да карат Toyota Prius и хибриди? Дано внуците доживеят...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още