IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотел предлага нощувки в стаи като тези в Хогуортс

Georgian House има и "магьоснически пакети" за любители на историята на Хари Потър

16:43 | 27.10.14 г.
<p>
	<em>Снимка: Georgian House Hotel Facebook page</em></p>

Снимка: Georgian House Hotel Facebook page

Хотел в Лондон пресъздава усещането за престой в прочутото училище по магия Хогуортс, станало известно от книгите на британската писателка Джоан Роулинг, посветени на героя Хари Потър.

163-годишният хотел Georgian House се намира в близост до гара Victoria в Лондон. Тематичните стаи в него представляват реплики на тези от екранизациите на книжната поредица за момчето магьосник.

За да накара посетителите да усетят атмосферата на Хогуортс, хотелът е обзавел стаите с куфари, котлета, стъкленици с отвари и книги със заклинания. Освен това е осигурено и уникално посрещане на гостите, включващо запалване на свещи и пускане на музика при влизането в различните тематични помещения.

Gorgian House предлага „магьоснически пакети“, включващи обиколка на знакови забележителности от филмите и на студиото на Warner Brothers, което се намира в близост до Лондон.

Удоволствието да се почувстваш в Хогуортс обаче струва солидна сума. Цената за стая с три легла е 249 паунда (316 евро) на вечер, а на стая за петима е 363 паунда (460 евро). Цената на нощувка за двама души без екстрите е 209 лири (265 евро).

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:16 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още