IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Design-driven innovation ни учи да създаваме иновативен бизнес продукт

Събитието ще се проведе на 6 април в Интер Експо Център

09:27 | 26.02.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Design-driven innovation ни учи да създаваме иновативен бизнес продукт

Как да създадете иновации, които потребителите не очакват?  Искате да произведете продукт или услуга, които се открояват от доминиращите на пазара?

Иновационният форум Design-driven innovation ще даде отговор на всички тези въпроси на 6 Април в Интер Експо Център.

Ще разберете как лидери като Apple, Nintendo, Alessi и др., изграждат ненадминати и устойчиви конкурентни предимства чрез иновации, които не идват от пазара, а създават нов такъв. Ще научите как тези лидери се състезават с продукти и услуги, които имат радикално нова значение и предлагат напълно нова причина да бъдат закупени от клиентите.

Създайте своя уникален продукт с помощта на Design-driven innovation, който ще се проведе в два панела – лекторска част и иновационна работилница.

Лекторската част е с участието на Андреа Пестарино, мениджър във водеща италианска компания Dáppolonia и Милена Колева, която е консултант по управление на иновациите и ръководител на Академията по иновационен мениджмънт.

Иновационната работилница ще създаде казус за ускоряване на иновации, по който ще работят участниците.

По същото време ще се проведат и международните изложения за  индустриална техника MachTech&InnoTech, Вода София, единственото бизнес изложение във водния бранш в страната и Булконтрола – изложение за измервателна, лаболаторна и аналитична апаратура.

Вижте условията за участие тук!
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още