IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са предизвикателствата пред пазара на имоти – в първия за годината бизнес форум на Imoti.net

Експертната среща ще се проведе на 24 февруари във Варна

10:03 | 22.02.23 г.
Автор - снимка
Създател
Илюстрация: Investor Media Group
Илюстрация: Investor Media Group

Представители на имотния бранш и бизнеса ще имат възможност да анализират и обсъдят „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“ по време на първия за годината бизнес форум, който водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net , част от Investor Media Group, организира на 24 февруари в хотел Graffit Gallery Design, Варна, от 14:00 часа. 

Тази година бизнес форумите, част от Годишните награди на imoti.net, ще се проведат в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи“, като аудиторията във Варна също ще има възможност да се включи в инициативата при интерес от тяхна страна. Модератор на форума ще бъде Снежана Стойчева, управител на Imoti.net. 

По време на първия бизнес форум в морската столица анализ на пазара на жилищни имоти във Варна и региона ще направи експертът в имотния бранш Елена Парова от агенция за недвижими имоти "Явлена" във Варна. С обзор на новото строителство в региона в бизнес форума ще се включи инженер Борислав Точевски от Националната асоциация на строителните предприемачи.

Повече за жилищното кредитиране и какви са предизвикателствата и възможностите през 2023 г. пред варненската аудитория ще разкаже Даниела Иванова - началник на отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“ в Пощенска банка.

На 24 февруари, по време на първия за годината бизнес форум на водещия сайт за недвижими имоти, Теодора Калчева ще представи важни функционалности в Imoti.net, а веднага след това представители на фондация „Четири лапи“ ще разкажат повече за инициативата и кучетата – асистенти, които се обучават за водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми.

Форумът във Варна ще завърши с експертна дискусия отново на тема „Предизвикателствата пред пазара на имоти - политически, икономически, технологични“, в която ще се включат специалисти в имотния бранш, банкери, икономисти, брокери и строителни предприемачи.

Скоро след първия форум във Варна екипът на Imoti.net ще продължи да представя и информира обществото и бизнеса за актуалните новини в имотната среда и пазар в още шест града от страната. Следващите спирки на сайта за обяви за недвижими имоти ще са в София на 6 март и в Пловдив на 13 март. Пълната програма с датите и участниците в експертните срещи ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2023 г. ще се проведат за осма поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2022 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. 

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“и Stolica.bg

Последна актуализация: 10:07 | 22.02.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Анализи виж още
Финанси виж още