IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

iPhone 5 идва в България от 2-ри ноември

Мтел ще предлага апарата на цена от 700 лв. с договор

17:01 | 25.10.12 г. 3
Автор - снимка
Създател
<p>
	Трите последни модела на iPhone. <em>Снимка: Мтел</em></p>

Трите последни модела на iPhone. Снимка: Мтел

Последният модел смартфон на Apple - iPhone 5, пристига в България на 2-ри ноември, стана ясно днес, след като и Мтел, и Глобул съобщиха, че ще го пуснат в магазините си на тази дата.

iPhone 5 e най-тънкият и най-лекият iPhone досега. Той разполага с 4-инчов Retina дисплей и нов Apple A6 процесор, който гарантира бързата работа на устройството. Новият iPhone използва бърза безжична технология, а животът на батерията е още по-дълъг.

iPhone 5 идва с последната версия на операционната система iOS 6, която предлага повече от 200 новости, сред които обновена Facebook интеграция и Passbook приложение.

 “Интересът сред българите към високотехнологичните устройства нараства със сериозни темпове, а очакванията на нашите клиенти са да получат от нас най-добрите продукти на пазара. Затова да предложим iPhone 5 е важно събитие за нас и ново преживяване за потребителите”, коментира днес главният изпълнителен директор на Мтел Андреас Майерхофер.

Мтел ще продава iPhone 5 на цена от 29,90 лв. месечно за 2 години с най-скъпия тарифен план Mobi XXL, чиято такса е 99,90 лв. Телефонът ще се предлага и с други тарифни планове, но при различна цена на месец за самото устройство в зависимост от плана.

От Глобул също потвърдиха премиера на 2-ри ноември, но не съобщават на каква цена ще предлагат устройството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:07 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 31 rate down comment 0
deant
преди 11 години
За съжаление новия Айфон няма ЧАК толкоз много иновации.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 31 rate down comment 0
stoiloff
преди 11 години
Селянчета? Селянията е състояние на духа, и в момента е придобила пандемични размери. Иначе няма нищо лошо в това хората да са в крак с новите технологии, нищо че нямат нужда от тях. Имам в предвид точно този вид "висока" технология. :) Но за едно сте прав, че повечето представители на хомо сапиенс у нас със по-лесен достъп до пари, са точно представители на кастата "red neck" :) Просто първоначалното раздаване на капитали бе грозно опорочено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 31 rate down comment 0
deant
преди 11 години
700 лв. с договор. Ще се напълни със селянчета с Айфоня дето една баничка няма да могат да си купят :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още