IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Facebook тества безжичен интернет за потребителите си

Клиентите на социалната мрежа ще получават достъп до интернет бизнес мрежи, след като са обозначили местонахождението си в своите страници

12:18 | 03.11.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Facebook тества безжичен интернет за потребителите си

Facebook изпробва нова функция която ще позволи на потребителите му да се свързват безплатно към безжичен интернет, съобщава CNBC.

Чрез функцията „Check-In” в своите лични страници потребителите ще уведомяват социалната мрежа за своето местонахождение.

Facebook ще осигури рутери на компании, за да могат да потребителите да ползват техния безжичен интернет, но само ако са обозначили къде се намират.

”В момента провеждаме с няколко локални компании малък тест на WiFi рутер, който да предлага бърз и лесен безжичен достъп до интернет”, а заявил говорител на Facebook.

След като веднъж се свърже с рутера на съответната компания, потребителят се препраща към нейната страница в социалната мрежа.

Потребителите, които не искат да използват „Check-In” функцията, или пък нямат Facebook регистрация, ще могат да ползват съответната бизнес мрежа след въвеждането на парола.
 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още