IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Президентът Радев поиска от партиите отговорност и готовност за компромиси*

Служебният премиер Огнян Герджиков се надява след вота да бъде избран нов кабинет

11:37 | 26.03.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Глаcyваx за политичеcкaта cила, която няма да допусне намеса на Турция във вътрешните работи на страната ни, ще направи оградата на границата и която прави всичко възможно, за да спре изборния туризъм. Това заяви Валери Симеонов, съпредседател на Обединени патриоти, който гласува в Бургас. Симеонов заяви, че гласува за националната сигурност, което означава по-високи пенсии и доходи.

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски гласува на извънредните парламентарни избори в 72-ра избирателна секция в столичния квартал "Дружба", съобщиха от прессекретариата му.

На излизане от избирателната секция той поговори със симпатизанти и съмишленици, с някои се снима и пожела лека работа на членовете на избирателната комисия. Сакскобургготски изтъкна колко е важно повече хора да гласуват, за да има по-голяма представителност в парламента.

Гласувах в българският парламент да влязат хора, които знаят кое е най-важното за страната и за Европа и знаят как да го постигнат. Това заяви лидерът на ДБГ Меглена Кунева при упражняването правото си на глас в Националната природоматематическа гимназия в София, информира пресцентърът на ДБГ. На въпрос дали ще гласува с преференция Кунева посочи, че освен, че ще използва тази възможност, ще продължи да настоява да бъде премахнат прагът при преференциите.
 

Новината е допълнена в 13.54 ч.

Вижте още във видеото: 


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:00 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още