IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп харчи в кампанията си наполовина по-малко от Хилари Клинтън

Претендентът на демократите за Белия дом е изхарчила 38 млн. долара, а кандидат-президентът на републиканците - 18,5 млн. долара през юли

10:18 | 21.08.16 г. 24
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Доналд Тръмп миналия месец удвои разходите по кампанията си, но и така харчи далеч по-малко пари от Хилари Клинтън, предаде Асошиейтед прес. 

Нови финансови документи показват, че кампанията на кандидат-президента на републиканците е похарчила около 18,5 млн. долара през юли. За сравнение, претендентът на демократите за Белия дом е изхарчила 38 млн. долара.

Тръмп продължи да увеличава разходите, като вложи този месец 5 млн. долара в първите си телевизионни предизборни клипове. Клинтън използва предизборна реклама от месеци.

Бизнесменът от Ню Йорк даде на кампанията си нови 2 млн. долара през юли. Той се ангажира да участва в усилията за набиране на средства, допълвайки сумите, осигурените от малки дарители. Като цяло кампанията му е набрала 37 млн. долара през юли, а тази на Клинтън - 52 млн. долара, посочва АП.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:44 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

18
rate up comment 3 rate down comment 1
supertrader
преди 7 години
Ако ЕЦБ бяха нормални хора то до сега да бяха раздали хеликоптерни пари на всеки гражданин в ЕС като компенсация за икономическата депресия в която ни вкараха. Мен това най много ме притеснява - хората са с напълно стопени финасови възможности при много голям процент от населението в ЕС. Икономиката на ЕС може да се рестартира вече само по този начин, другата възможност е всеки да рестартира своята извън ЕС. Великобритания ще бъде първата така както се очертава.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17
rate up comment 3 rate down comment 0
supertrader
преди 7 години
Еврото е лоша валута, вертикална и изпълнена с кухи очаквания стойност. В ЕС липсва единство, няма как той да има обезпечена със стойност валута. Великобритания в момента ги е хванала натясно, те смениха голяма сума паунди в евро и ако в САЩ изберат за президент Тръмп тези евра автоматично ще се продадат за долари за да се подмажат на новата власт. В момента ЕЦБ чака просто да мине влака през тунела и стои тъпо в него. Германия не е стожер на ЕС също, те упорито в последните години се развиват инвестиционно перпендикурярно и заемат пари които очевидно смятат че няма да връщат. Превърнаха се в най вървежната икономика в Света, която изнася дори по малко стоки от началото на зепресията но внася като луда пари. Те вече са заложили на срива на еврото. Какво може да се направи - да ги помолим може би, да им кажем че така не е честно или..Повярвай те ще имат нужда от нас, а не ние от тях в бъдеще време.Всички ще имат нужда от нас, а ние от никой по специално.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16
rate up comment 2 rate down comment 0
ing5rov
преди 7 години
"Защото отдавна трябваше да приемеМ еврото .."Цяло щастие е ,че във властта / колкото и корумпирана и некадърна да е / все още не са напъплили много откачалки като тебе ! Не че безумията са малко , но управленски решения от типа на твоите халюцинации , биха ни вкарали в някоя иракска или либийска ситуация !Боже пази България от луди и глупави !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15
rate up comment 3 rate down comment 1
DutyFree
преди 7 години
Защото отдавна трябваше да приемеМ еврото .. Но уви клекна на СТАТУКВОТО !!!! ОСОБЕНО КОГАТО ИЗДИГНА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, И КОГАТО СЕГА Б.Б И ГЕРБ КЛЕКНАХА НА РУСКИТЕ ЗАВИСИМОСТИ !!??? ТОЕСТ НА МОНОПОЛА, УВИ НЯМАТ И ГРАМ РАЗВИТИЕ!!! МОЖЕ ЛИ В 21 ВЕК РУСКО БЪЛГАРСКИ КОМИСИИ ДА РЕШАВАТ ЦЕЛИ СЕКТОРИ ОТ ИКОНОМИКАТА???КОНСТИТУЦИЯТА НИ НЕ Е СПРАВЕДЛИВА, КЪМ ИЗБОРИТЕ И КЪДЕ ЛИ НЕ!!! НИЩО ТОЙ ШУТИН НЕ ПОЗВОЛЯВА А СЕ ПИПА ЯВНО!!! ИЛИ Е ЗАБАТАЧЕНО ДА НЕ МОЖЕ... ТОГАВА КАКВО ОЧАКВАТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕДВАЩИТЕ 10-20 ГОДИНИ .. СЪЩАТА ТЪПОТИЯ И НЕСГОДИ!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 4 rate down comment 2
supertrader
преди 7 години
Президентските избори няма да ги спечели нито Герб , нито БСП. Бъдещия президент скоро ще научи че трябва да се кандитара. В момента тя още не знае, този път президента ще е национална ангажиран и много по решителен от партийните кадри. България е в опасност, търпи големи загуби, съществуват постоянни неясноти относно сигурността и те рефлектират върху доверието за бъдещото и развитие. България много вероятно временно ще напусне ЕС, може да сме първи и да изпреварим англичаните. Не можем да продължим по този път - без финансова система сме, имаме банки които кредитират срещу пенсии и това дори ще се забрани. Държавата не бива да заема повече пари, тя ги заема от собствените ни финансови институции а в тях са парите - спестяванията на изплашените от несигурността българи. Ако политическите сили дръзнат да окажат и най малка съпротива на това което ще се направи и е крайно наложително - ТЕ ЩЕ БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 6 rate down comment 3
DutyFree
преди 7 години
ТИ ЯВНО СИ ПЪЛЕН СКОТ.... ТАКА ЛИ Е ???На въпросния генерал Радев харизмата му е като на умряла риба типичен полуобразован униформен ***, каквито си ги знаем от времето на бай Тошо, когато вицовете бяха основно за милиционери и военни. Не знам кой е внушил на БСП тъпата идея, че пагони, генерал, униформи, война са нещо привлекателно и ще им донесе нови гласове. В мокрите сънища на изкукали лелки истинските мъже може и да са свързани с партенки и зелени чорапи, *** те така или иначе си гласуват за тази партия. И не е необходимо да си Костов, за да познаеш, че Герб ще спечели не че съм им фенка, както е известно. Ся, друг е въпросът, ако Гоце е изтъргувал нещо с ББ, което би обяснило мълчанието на агнетата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 4 rate down comment 2
DutyFree
преди 7 години
това е базик и е от нета от фейсбук... МНОГО СТЕ ПЪРВО СИГНАЛНИ.. КАК Б.Б КЛЕКНА И КОГА НА СТАТУКВОТО, ЗНАЕШ ЛИ ... 100% не знаеш и поради каква причина го направи!!??? ВСЕ ЕДНО ДА КЛЕКНЕ НА ПЕЕВСКИ, КАКТО БСП,АБВ,АТАКА,ДПС!!?????? ГЕРБ НЯМА ДА СИМУЛИРАТ НИЩО, ПРОСТО СА ПРЕКАЛЕНО ПРОСТИ, И ТЕ КАТО ВАС!!!???? СМЕШНО Е КОЛКО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ, КАКВО ЗНАЧЕНИ КОЙ КАКВО ЩЕ СИМУЛИРА, НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ДО КРАЯ ГЕРБ СЕ ДЪРЖАТ КАТО МАФИЯ !!??? ЩОТО СИ МИЛИЯТ ЧЕ 70% ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ!!!! КОЕТО Е СМЕШНО!!! ЩОТО НЯМА ЗА КОГО ДРУГ ОСВЕН ДЕСНИТЕ НИ ПРОЕКТИ !!!ТОЯ РАДЕВ Е КАНДИДАТУРА НА БСП, СЛЕД КОНГРЕСА НА "ЕДИННА РУСИЯ " НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ПОЛИТИКАТА ВИ СЕ ДИКТУВА ОТ МОСКВА!!! ОЛИГАРСИТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ ТАМ!!! НЯМА КАК ЕНЕРГЕТИКАТА НИ И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ПЪЛНА С ТАКИВА "КАДРИ"!!????КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМАТ ГЕРБ, ВЕЧЕ СЛЕД КАТО ГОВОРЕХА ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И БЕЗ НЕГО С ТАЗИ ЛУКАНОВА КОНСТИТУЦИЯ СМЕ САМО ЗА РУСИЯ !!!??? хаха КАК ЛИ ПЪК НЕ!!И СЛЕД КАТО БНБ НЯМА ПРИОРИТЕТ ЕВРОТО!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 4 rate down comment 3
DutyFree
преди 7 години
" За всеки отрязан клитор , по един отрязан мъжки член 'Руски мъже !Или сваляйте тази *** власт , или се сбогувайте със своите дреболии !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 4 rate down comment 4
DutyFree
преди 7 години
"Пак да напиша нещо за мозъците и експертите тук. Значи:30 000 шишета с допинг проби са бутнати от чистачка, и счупени и загубени завинаги. "Американците" са чисти, по този извънредно хитър начин са оправдани за 16 години назад.Хайде сега да мислим заедно. 30000 шишета, по 3 см (най-малко) правят редица от 900 метра, повтарям за не разбралите, 900 метра. Да разделим на две, защото може да са по две шишета в редица. Стават 450 метра. Да разделим сега на 4, защото може да има 4 рафта. Става 112 метров стелаж. За по-малките мозъци - едно футболно игрище по дължина е около 100 метра. Ако допуснем, с голяма доза вероятност, че едно шишенце тежи 50гр, значи 30000 шишета тежат общо 1500 кг. Тон и половина. Да допуснем също, че 112 метровия рафт тежи около 3 тона.Следователно, американската чистачка е бутнала без да иска 112 метров стелаж с тежест 4.5 тона. Е, вие с коя част на тялото мислите?"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 10 rate down comment 3
ing5rov
преди 7 години
Като дойде време за строежа на Белене , ше ти подаря и ватенка и кирка ! Ше ме споменуваш цял живот !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още