IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвестор.БГ АД прехвърля Niesme.bg в Трибио ЕООД

Домейнът sabor.bg ще бъде прехвърлен на досегашния съдружник в Медия 33 ООД и Кий Медия ООД Богомил Александров

12:42 | 30.09.11 г.
Автор - снимка
Създател
Инвестор.БГ АД прехвърля Niesme.bg в Трибио ЕООД

Инвестор.БГ АД е постигналo договореност със съдружниците си в Медия 33 ООД и Кий Медия ООД капиталът на двете дружества да бъде намален с размера на притежавания от тях дял. Лицата, за които става дума, са Джошуа Зипкин с 10 дяла (10%) и Богомил Александров с 15 дяла (15%), съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

Сайтът за групово пазаруване Niesme.bg и едноименният домейн ще бъдат прехвърлени от Медия 33 ООД на Трибио ЕООД, което е 100% собственост на Инвестор.БГ АД.

На предстоящо на 4 ноември 2011 г. общо събрание на акционерите ще се гласува за увеличаване на капитала на Трибио ЕООД в размер до 20 000 лв., от сегашните 800 лв.



Домейнът sabor.bg ще бъде прехвърлен на Богомил Александров, докато Кий Медия ООД и съответно Инвестор.БГ АД ще има право да използва, модифицира и продава софтуера на сайта. Sabor.bg е сайт събиращ на едно място оферти от сайтове за групово пазаруване.

Предстои договореностите да бъдат вписани в Търговския регистър за тези от тях, за които това се изисква, се казва в съобщението на Инвестор.БГ АД.

За последните 12 месеца акциите на Инвестор.БГ АД поскъпват с 37,78% до 12,4 лв. за акция и 18 млн. лв. пазарна капитализация.
 

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:10 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още