IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, които милиардерите няма да ви кажат

Какво се случва, когато толкова малко хора контролират световното богатство

17:39 | 24.11.13 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
10 неща, които милиардерите няма да ви кажат

Мексиканският милиардер Карлос Слим оглавява класацията на Forbes за най-богатите хора в света. Слим е  мажоритарен собственик на най-големия в Латинска Америка мобилен оператор America Movil, а богатството му се оценява на 73 млрд. долара. 

След него се нарежда Бил Гейтс, а трети е испанският предприемач Амансио Ортега, който стои зад марката Zara. Последният е и човекът, спечелил най-много през предходните 12 месеца – 19,5 млрд. долара.

За най-голям губещ за годината беше обявен бразилецът Ейке Батиста, чието състояние се сви с 19,4 млрд. долара.

Но зад всички тези данни стоят добре премерени действия и неща, които са малко известни на обществеността.

Затова ви предлагаме да разгледате галерията ни, в която ще откриете кои са десетте неща, които милиардерите никога няма да ви кажат.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:36 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 3 rate down comment 0
bgMan
преди 10 години
Бедните не са по-добри от богатите, дори по-лоши.Ти самият наричаш богатите фашисти и викаш за новия Улянов но все пак социализма е друга форма на фашизма. Виж какво сториха навсякъде бедните маси, които под ръководството на който и да е комунистически водач, където и да е имало социалистическа революция по света - същото каквото е при фашистите. Изтрепване, присвояване и преразпределение на чуждото.Така че каквито са едните такива са и другите, гос'н революционер и жадуващ да убива класовия враг.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 10 rate down comment 2
Sakamano
преди 10 години
Бедните не са по-малко алчни от богатите - да си неудачник не е добродетел!Прав сте, че не пречите на никого, но е много досадно когато се опитвате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 5
kane
преди 10 години
накратко богатите са алчни скъперници родени с късмет използващи системата макс доре защото постоянно богатството им се увеличаваа нисе останалите сме карани да се чустваме виновни, защото сме "неуспели" и да търсим причините у нас, а не другадеИ защо аз с беднотията си непреча на никой и неиземвам ничии права, а обратното не е вярно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още