IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Автомобилите на Hyundai ще се командват с часовник

Системата позволява дори стартиране на двигателя от разстояние

16:32 | 06.01.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Hyundai</em></p>

Снимка: Hyundai

Hyundai разкри подробности за новата версия на системата Blue Link, чиято премиера ще се състои на специализираното изложение за електроника в Лас Вегас, САЩ.

Новият Blue Link представлява приложение не само за смартфони, но и за смартчасовници, работещи с операционна система Android, сред които такива на Samsung, Motorola, Sony и LG. Приложението е разработено съвместно със Station Digital Media и ще бъде налично за безплатно теглене от Google Play през първото четиримесечие на тази година.

Чрез Blue Link собствениците на автомобили Hyundai ще могат да стартират от разстояние двигателя на своята кола, да заключват и отключват вратите, да настройват климатичната система и др. Приложението ще може също така да открива местоположението на колата, например на препълнен паркинг, както и да навигира посоката към нея. Новият Blue Link работи и с гласови команди.

Първото поколение на Blue Link се появи още през 2012 година, а новата версия ще дебютира на тазгодишните модели Genesis, Sonata, Azera, Elantra GT и Veloster. Приложението е съвместимо както с новото поколение на системата Blue Link, така с първото, с което разполагат по-старите модели на Hyundai.

Всички подробности ще бъдат разкрити тази седмица по време на изложението в Лас Вегас.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още