IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tesla показа обновена версия на Model 3 на изложение в Пекин

Това е първата промяна в гамата автомобили на компанията за масовия пазар, откакто пусна своя глобален бестселър Model Y

16:50 | 02.09.23 г. 5
Снимка: Twitter @Tslachan
Снимка: Twitter @Tslachan

Компанията за електрически автомобили Tesla показа обновен, произведен в Китай седан Model 3 за пръв път пред публика на търговско изложение в Пекин, след като само преди го пусна в няколко страни, съобщава Ройтерс.

Производителят представи версия на автомобила в огнено червено на Китайския международен панаир за търговия с услуги (CIFTIS). Това е първата промяна в гамата автомобили на компанията за масовия пазар, откакто пусна своя глобален бестселър, Model Y, през 2020 г.

Пускането на новия Model 3 е и първият път, когато автомобилният производител пуска превозно средство в Китай преди Съединените щати, подчертавайки нарастващата си зависимост от страната, в която се състезава за пазарен дял с BYD.

Моделът се произвежда в завода на Tesla в Шанхай и ще се изнася и на други пазари в Азия, Европа и Близкия изток. Някои от новите му функции, включително заден дисплей за пътниците на задната седалка, изглеждаха насочени към китайските купувачи.

На панаира търговските представители на Tesla отговарятше на въпроси от заинтересовани купувачи.

„Дойдох на панаира, за да науча повече за дебюта на колата“, казва 22-годишен студент на име Гуо, докато разглежда колата.

Характеристиките, които харесва, включват подобрения на аудиосистемата на автомобила и задния дисплей, добавя той. „Хората на задната седалка може да не се чувстват толкова отегчени, докато се возят в колата“.

Друга посетителка на щанда на Tesla, която посочи само фамилията си като Ху, казва, че не е достатъчно убедена, за да направи поръчка.

„Няма специална причина (да купувам Tesla), защото сега има толкова много нови енергийни превозни средства“, каза тя.

Tesla каза още, че ще покаже новия модел на автомобилното изложение в Мюнхен, което се открива във вторник.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:31 | 02.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

5
rate up comment 7 rate down comment 10
Скъсана_Ушанка
преди 7 месеца
Опа, копейката - тpoл с минусите е приехала :))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 8 rate down comment 26
Скъсана_Ушанка
преди 7 месеца
Я, редовните скъсаняци - копейници, пътуващи без билет в градския транспорт, пак дошли да обяснят, колкое кисело гроздето на Тесла... :))) ...докато чакат рейса :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 11 rate down comment 8
cyclop
преди 7 месеца
Липсващата дума, ценцурирана от ништожесствата на псевдомедия ИНВЕСТОРБЕГЕ е НИШТОЖЖЕСТВА! ММАММИЦАТА ВИ ОСТАВЕТЕ НИ ДА СИ ПОЛЗВАМЕ ДУМИТЕ!? Не може да ценцурирате 40% от думите???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 22 rate down comment 7
cyclop
преди 7 месеца
"Хората на задната седалка може да не се чувстват толкова отегчени, докато се возят в колата. " Какви безсмислени ***. Ако нямат телевизор, горкинките се чувстват "отегчени". Не мога да си спомня някога да съм се чувствал "отегчен". Какъв трагичен, безпосочен свят на доминиращата биомаса
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 12 rate down comment 11
andy
преди 7 месеца
Теслаторите имат 3 модела каручки, а китайските им конкуренти стигат до 50-60. Могат да ги предлагат за коване на гвоздеи за да си вдигнат продажбите! :-))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още