IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Chevrolet преоблече Aveo

Промените са най-вече в дизайна на модела

17:53 | 20.05.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Chevrolet преоблече Aveo

Автомобилният производител Chevrolet разпространи снимки на обновения си модел Aveo, който е предназначен за пазара в Китай.

Най-сериозни са промените във външността на автомобила и то предимно в предната му част. Там дизайнерите на General Motors са променили главната оптика, поставили са решетка на радиатора от второто поколение на Cruze и са модернизирали бронята.

Отзад измененията се изчерпват с промяна на формата на светлините и с модернизираната броня с декоративен дифузьор. Освен това в Chevrolet са обзавели модела си с нови джанти от лека сплав. Очаква се до края на годината същият фейслифт да бъде приложен и на американската и европейските версии на автомобила.

Що се касае до двигателите, те си остават същите – бензинови с обем от 1.2 до 1.8 литра, и дизел с обем 1.3 литра. Продажбите на седана Aveo в Китай стартират през юни, а на хечбека месец по-късно. На този пазар моделът се предлага с бензинови двигатели с обем 1.4 литра (103 к.с.) и 1.6 литра (120 к.с.). Цените стартират от 13 100 долара, а производството е поверено на съвместна компания Shanghai GM. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:48 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още