IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Samsung показва Galaxy S5 и Gear отблизо

Galaxy S5, Gear 2 и Gear Fit са налични за предварителни заявки и практически демонстрации на 61 пазара

17:28 | 21.03.14 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Новите устройства ще бъдат налични на пазара на 11-и април 2014 г. <em>Снимка: Samsung</em></p>

Новите устройства ще бъдат налични на пазара на 11-и април 2014 г. Снимка: Samsung

От днес Samsung Galaxy S5, Gear 2 и Gear Fit ще бъдат налични за предварителни поръчки в повече от 1400 магазина по целия свят, както и в България в магазините на мобилните оператори и търговските вериги, съобщиха от компанията.

Инициативата предоставя на потребителите възможност за предварителен досег с новите устройства с помощта на професионален специалист за Galaxy устройства, който ще демонстрира новите характеристики, включително HDR камера, разпознаване на пръстов отпечатък и измерване на пулса.

Глобалният достъп до новите мобилни устройства се осигурява в магазините на Samsung – Samsung Experience Store, магазините на мобилните оператори, както и тези на ключови търговци в 61 страни. На 21-ви март устройствата ще бъдат достъпни за демонстрации в Швейцария и САЩ, а след това и на останалите пазари, като в България устройствата ще бъдат достъпни в началото на април. 



Galaxy S5, най-новият флагман на Samsung, съчетава модерна камера, най-бързата мрежова свързаност, специализирани фитнес характеристики и подобрени функционалности за защита на устройството. Смартфонът беше представен за първи път на специално събитие – Samsung UNPACKED 2014, което се състоя на 24-и февруари и глобално ще бъде достъпен на пазара на 11-и април 2014 г.

На събитието Samsung UNPACKED компанията представи още три нови попълнения на серията Gear: Gear 2, Gear 2 Neo и Gear Fit. Samsung Gear Fit притежава първия в индустрията извит AMOLED дисплей. Gear устройствата ще бъдат налични на пазара също на 11-и април 2014 г. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:49 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още