IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови огъващи се смартфони влизат в Galaxy серията на Samsung

Южнокорейският гигант представи и нови умни часовници, както и ново поколение безжични слушалки

17:05 | 11.08.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Samsung Electronics</em></p>

Снимка: Samsung Electronics

Galaxy Z Fold3 5G. Снимка: Samsung Electronics

Galaxy Z Fold3 5G наистина е по-лек от своя предшественик. Той тежи 271 грама спрямо 282 грама за Z Fold2.

Външният екран е 6,2-инчов, а на него потребителите могат да четат новини или да четат съобщения от приятели, без да се налага да разгъват устройството. Външният дисплей е Dynamic AMOLED 2X, със 120 GHz опреснителна честота за по-приятно гледане на видео

В отворено положение смартфонът предлага 7-6-инчов Infinity Flex Display и първата вградена под дисплея камера на Galaxy смартфон. Това означава, че полето, в което досега се вижаше камерата, вече не е видимо, така че да пречи на гледането на съдържание.

След като от Samsung акцентираха върху продуктивността, обявиха, че потребителите ще имат две опции за ползването на S Pen на Galaxy Z Fold3. Първата e S Pen Pro, който може да се ползва и с други устройства на компанията. Втората обаче е ексклузивна на този смартфон, тежи 8 грама и носи името S Pen Fold Edition.

Що се отнася до камерите, тук наблюдаваме комбинация от 12 MP ултраширокоъгълна, 12 MP широкоъгълна и 12 MP телефото обектив.  

Телефонът е с матово покритие, а цветовете, в които го представи Samsung, са Phatom Black, Phantom Silver и Phantom Green. Батерията е 4400 mAh.

Galaxy Z Flip3 5G. Снимка: Samsung Electronics

Другото ново предложение - Galaxy Z Flip3 5G – е цветовете Phantom Black, Green, Lavender и Cream.

Z Flip3 разполага с 6,7-инчов динамичен AMOLED 2X дисплей и опреснителна честота от 120 GHz, а батерията му е 4400 mAh.

Външният екран е с 12-мегапикселова широколентова и ултрашироколентова камера, а полето, в което се намират камерите, е защитено от Super Clear Glass с Gorilla Glass DX. Идеята е потребителите да правят по-лесно селфита, без да им се налага да разгъват телефона, за провеждане на видео разговори.

Външният екран е 1,9-инчов, т.е. е четири пъти по-голям от предходното поколение, а това дава възможност за по-бърз преглед на известията, имейлите и груповите чатове.

Началната цена на Galaxy Z Fold3 е 1799 евро, а тази на Galaxy Z Flip 3 е 1049 евро.

Последна актуализация: 09:24 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още