IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Използвайте кризата, за да спечелите знание

Включете се в конкурса на Investor.bg

11:37 | 13.04.16 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Филип Багус. Снимка: личен архив</em></p>

Филип Багус. Снимка: личен архив

По повод 15-тата годишнина от създаването си Investor.bg Ви предизвиква - споделете своя коментар по темата „Как да инвестираме по време на криза?“ и имате шанса да спечелите безплатни билети за конференцията Бъдещето пред банковата система в Европана 21 май в София, със специалното участие на звездата на австрийската икономическа школа д-р Филип Багус.

Съберете своите знания, опит, публична информация, данни и прогнози, напишете кратък анализ по темата /до 3000 знака/ и го изпратете на имейл 15godini@investor.bg до 15 май включително.

Материалите ще бъдат оценявани от жури в състав:

  • Владимир Сиркаров, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria
  • Кузман Илиев, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria
  • Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg

Трите най-добри анализа ще бъдат публикувани в Investor.bg, а техните автори ще спечелят безплатни билети за събитието и възможност да се срещнат и разговарят лично с д-р Филип Багус.

Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Investor.bg на 18 май.

******

Правила и условия за участие в конкурса на „Инвестор.бг” АД


1. Период:

Периодът на провеждане на конкурс „Как да инвестираме по време на криза?“, организиран от „Инвестор.бг” АД, е от 13 април 2016 г. до 15 май 2016 г.

На 18.05.2016 г. се определят трима победители сред изпратилите коментар/анализ по темата „Как да инвестираме по време на криза?“, чиито имена ще бъдат оповестени на Фейсбук страницата на investor.bg https://www.facebook.com/Investor.bg/?fref=ts

 Победителите ще бъде определени от жури в състав:

- Владимир Сиркаров, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria

- Кузман Илиев, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria

- Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg


2. Организатор:

„Инвестор.бг” АД, със седалище и адрес на управление: София 1540, бул. Брюксел

 

3. Награда:

Трите най-добри анализа ще бъдат публикувани на уеб сайта Investor.bg, а техните автори ще получат безплатни билети за конференцията „Бъдещето пред банковата система в Европа“, което ще се проведе на 21 май в София, със специалното участие на звездата на австрийската икономическа школа д-р Филип Багус и възможност да се срещнат и разговарят лично с д-р Филип Багус.

Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Investor.bg на 18 май.

4. Правила за участие:

Участниците в конкурса са длъжни да спазват условията на тези Правила за участие, които са съобразени със законодателството на Република България. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила за участие по всяко време без предварително предупреждение.

Конкурсът се провежда при спазване на изискванията на Закона за защита на конкуренцията, Закона за защита на потребителите, Закона за защита на личните данни, Закона за задълженията и договорите и останалото приложимо българско законодателство.

Участник в Конкурса може да бъде всяко пълнолетно (навършило 18 г.) лице, което изпрати  кратък анализ по темата /до 3000 знака/ „Как да инвестираме по време на криза?“

Материалите се изпращат на следния имейл адрес: 15godini@investor.bg с тема: За участие в конкурса

Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

С изпращането на посочената горе информация Участникът приема и се съгласява с настоящите Условия за участие, както и дава своето съгласие личните му данни (доколкото такива се съдържат в изпратения анализ и имейл адреса му, от който се изпраща) да бъдат записани, обработени и обявени за целите на Конкурса.

В конкурса могат да участват само дееспособни пълнолетни физически лица.

В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на „Инвестор.бг” АД и свързани компании, както и членовете на техните семейства.

В случай, че се установи, че участникът не отговаря на тези изисквания, Организаторът си запазва правото да не разглежда изпратения от него материал.

С изпращането на материала на 15godini@investor.bg Участникът декларира, че материалът е авторски (участникът е автор) и не е публикуван преди в електронни и/или печатни медии.


6. Механизъм на Конкурса

Конкурсът се провежда, като на фейсбук страницата на Investor.bg https://www.facebook.com/Investor.bg/?fref=ts се обявява информация за нея, както следва:

Използвайте кризата, за да спечелите знание!

По повод 15-тата годишнина от създаването си водещият финансов сайт Investor.bg ви предизвиква: Споделете своя коментар по темата „Как да инвестираме по време на криза?“ и имате шанса да спечелите безплатни билети за конференцията „Бъдещето пред банковата система в Европа“ на 21 май в София, със специалното участие на звездата на австрийската икономическа школа д-р Филип Багус.

Съберете своите знания, опит, публична информация, данни и прогнози, напишете кратък анализ по темата /до 3000 знака/ и го изпратете на имейл 15godini@investor.bg до 15 май включително.

Материалите ще бъдат оценявани от жури в състав:

  • Владимир Сиркаров, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria
  • Кузман Илиев, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria
  • Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg

Трите най-добри анализа ще бъдат публикувани в Investor.bg, а техните автори ще спечелят безплатни билети за събитието и възможност да се срещнат и разговарят лично с д-р Филип Багус.

Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Investor.bg на 18 май.

За участие в конкурса участниците трябва да изпратят кратък анализ по темата /до 3000 знака/ „Как да инвестираме по време на криза?“

След изпълнение на горното изискване, материалите се разглеждат и оценяват от жури в състав:

- Владимир Сиркаров, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria

- Кузман Илиев, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria

- Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg

Критерии за оценка: задълбоченост, аргументация с факти и данни, стил на писане.

Победителите ще бъдат трима души, чиито имена се обявяват на фейсбук страницата https://www.facebook.com/Investor.bg/?fref=ts на 18 май.

Решенията на журито са окончателни и не подлежат на обсъждане и оспорване. Резултати и аргументи на журито за взетите решения не се споделят, публикуват и предоставят при никакви обстоятелства.


7. Награди

  1. Публикуване на материалите на победителите на investor.bg;
  2. 3 бр. безплатни билети за конференцията „Бъдещето пред банковата система в Европа“ на 21 май в София, със специалното участие на звездата на австрийската икономическа школа д-р Филип Багус и възможност да се срещнат и разговарят лично с д-р Филип Багус.

8. Получаване на наградите.

Организаторът ще се свърже с победителите на посочените от тях имейл адреси и посочените данни за контакт за уточняване механизма за получаване на наградата в срок до 3 (три) работни дни, считано от 18.05.2016 г.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя в рамките на 5 работни дни след публикуването на имената на победителите, победителят губи правото да получи своята награда и Организаторът може да предостави наградата на друг участник в Конкурса.

Организаторът не носи отговорност в случай, че участникът е предоставил/публикувал невалидни/неверни данни за контакт, непълен или неточен имейл адрес, грешни имена.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.


9. Допустимост

Не се допускат до участие в конкурса участници, които:

- Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на участието;

- Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие.


10. Ограничения на отговорността:

Организаторът не носи отговорност за:

-грешни или подвеждащи имена на участниците в Конкурса;

 -дублиране на имената;

-дефектно или неуспешно електронно предаване на данни;

- повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този конкурса;

- недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях;

- повреда на системата на сайта;

-други форсмажорни обстоятелства.

С приемането на настоящите Правила (участие в Конкурса) за участие, Участникът декларира, че осъзнава възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения, форсмажорни и други обективни пречки и не възразява срещу тях. В този смисъл, няма да търси вреди, пропуснати ползи и други обезщетения.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на наградите или непровеждане на конкурса при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития или при действия на трети лица.

С участието си в Конкурса, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват от Организаторите за целите на организиране на Конкурса, включително да предоставят тези данни на трети лица ангажирани с организиране на Конкурса. Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват при условията на Закона за защита на личните данни. С участието си в Конкурса всеки участник декларира, че доколкото данните/част от данните, които предоставя за участие в Конкурса, са лични и попадат под защитата на Закона за защита на личните данни, и дава съгласието си събраните данни да бъдат обработвани от Организаторите или от трети страни (партньори, спонсори и/или подизпълнители на Организатора).

Участниците в Конкурса се съгласяват, че ако се окажат победители в Конкурса, ще участват в последващи Конкурса рекламни активности, като Организаторите си запазват правото да използват имената и информация за местожителството на участниците, техни фотографии, аудио и/или видео записи за публично представяне.

С подаване на заявка за участие в Конкурса всеки участник дава съгласието си и предоставя безвъзмездно на организатора правото да публикува имената/данните от Фейсбук профила на спечелилия на фейсбук страницата на Инвестор.бг.

Всички участници в Конкурса декларират, че в случай че спечелят наградата, дават съгласието си  да бъдат заснемани и фотографирани за целите на Конкурса.  Участниците в конкурса декларират, че са съгласни данните им (име на победителя/фейсбук профилът, местоживеене, снимка, изображения и кадри) да бъдат разпространявани с рекламен характер (преса, телевизия, аудио, фото, видео, рекламни материали, външна реклама, интернет). Участниците нямат право да претендират отделно заплащане във връзка с рекламата и разпространение на кадрите с него. Кадрите са собственост на Организатора.

Участвайки в Конкурса, Участниците се съгласяват, че предвидените в настоящите Правила за участие писмени изявления и съобщения се считат за валидно извършени и приети от Участниците.

11. Други условия

Условията на настоящия конкурс са достъпни в сайта investor.bg и на фейсбук страницата на Организатора https://www.facebook.com/Investor.bg/?fref=ts

Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила, във всеки момент. Измененията влизат в сила от датата на публикуването им.

Тази кампания не се спонсорира, провежда, менажира или асоциира по какъвто и да било начин с Facebook. Вие предоставяте информацията на Инвестор.бг АД, а не на Facebook. С участието си в тази кампания потвърждавате, че няма да търсите отговорност по какъвто и да било повод от Facebook.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:35 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 1 rate down comment 0
antoanetas
преди 8 години
Кризите не са самоцел за изява, а всяка е свързана с начините на действие и резултати от тях. Глобализацията изисква и глобално мислене, а не по съществуващите закони за предимство и обвързаност на страните. Да мислиш не означава да преписваш.Или страните се оправят самостоятелно,което е невъзможно ,или връзките се обновяват с промяна в ресурсите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 0 rate down comment 3
Атанасио
преди 8 години
Бъдещето пред банковата система в ЕвропаСтава въпрос за бъдещото на банковата система в света и трябва да се прочете книгата на проф. Валентин Катасонов в която се обяснява подробно за лихвата и финансовата система - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1738898843055009Тоест става въпрос за бъдещето на света защото идват 3 катастрофи и може да се избегнат ако се вземат правилните мерки - https://***.facebook.com/boyan.durankev/posts/1701431930135034 Основното като стратегии е забрана на офшорките ,''данък Тобин'' и данък лукс и временно таван на печалбите и доходите с цел 6% бюдж.излишъци които се инвестират в точно определени неща - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1711968085748085за да се избегнат 3-те катастрофи петролна - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1431029987175231екологична - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1494171174194445и системната криза - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1713014525643441
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
stanislavr
преди 8 години
Ква криза бе хора? Ние цъфтим, скоро ще вържем. По нареждане свише чакаме ръст 4-5% за 2016, тия дни газ почваме да вадим от Черно море, хъбове, магистрали, метро, билети по 1,60, вода 5 лева. Вие четете и гледате някви други неправилни медии май.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 3
Атанасио
преди 8 години
Нобелиста по икономика Джозеф Стиглиц го каза хубаво - https://***.facebook.com/boyan.durankev/posts/1701431930135034 но тъй като не казва ясно от къде да дойдат парите за увеличение на съвкупното търсене и за активни правителствени политики трябва да се обяснява подробно Явно не се разбира ,че кризата е системна - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1713014525643441Пол Кругман и Лари Съмърс признават за ''стагнация от един век'' ,че кризата е системна - http://bg.mondediplo.com/article1436.html Проф.Джефри Сакс иконом.съветник на Пан Ки Мун(шефа на ООН) също има предвид системната криза В началото на предаването ''Boom and Bust'' г-н Хитов обяснява ,че икономиката не е система в равновесие и в 16 минута го каза точно ,че мейнстрима не разбира проблема(системната криза) в който е попаднало човечеството ,и че се губи време - https://***.youtube.com/watch?v=jGSuCc9xBRY&list=A7F55FC7ED20B160
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още