IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красимир Дачев смени ролс-ройса, мина на трамвай

През февруари собственикът на Свилоза, който има хеликоптер и ролс-ройс, бе принуден да затвори свищовското предприятие за целулоза

09:36 | 02.04.09 г.
Автор - снимка
Създател
Красимир Дачев смени ролс-ройса, мина на трамвай

Кризата свали български бизнесмен от ролс-ройса му и го качи на трамвай. Собственикът на "Свилоза" Красимир Дачев вече използва това превозно средство, разказа самият той.

До возилото на релси прибягнал не само за да свие мениджърските си разходи, така спестявал и време при придвижването в столицата. "При този трафик в София се хващам на бас, че ако се кача на трамвайчето, а вие на кола, ще стигна по-бързо до центъра", обясни Дачев.

През февруари бизнесменът, който има хеликоптер и ролс-ройс, бе принуден да затвори свищовското предприятие за целулоза.

"За кризата не трябва да се говори, а да се действа. Непрекъснато бия камбаната, но явно тези, които трябва, не чуват. Нашите монополисти, както и банките, не се държат пазарно. В момента лихвите по старите ни кредити са двойно по-високи. Независимо че няма откъде да ги плащаме".

Вижте още

Свързани компании:

Свилоза АД отписано(3MZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:35 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още