IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Васил Терзиев води пред Ваня Григорова с 4536 гласа

При почти 100% обработени протоколи кандидатът на ПП-ДБ получава 48,17% от вота

07:36 | 06.11.23 г. 14
Автор - снимка
Създател
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Кандидатът на „Продължаваме промяната - Демократична България" (Спаси София) Васил Терзиев води на втория тур на кметските избори с подкрепа от 48,17% при обработени 99,78% СИК протоколи в ОИК.

Втора остава Ваня Григорова от „БСП за България“ с 46,96% от вота. Разликата между двамата е от едва 4536 гласа.

С „не подкрепям никого“ в столицата са гласували 17 788 души, или 4,92%.

В Благоевград, при обработени 100% протоколи, Методи Байкушев, издигнат от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, получава 50,21 на сто от гласовете. На второ място е Илко Стоянов, издигнат от инициативен комитет, с 47,24%.

В Пловдив, също при обработени 100 на сто от протоколите, с 54,15% води Костадин Димитров (ГЕРБ). След него е Ивайло Старибратов от коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ с 41,68 на сто.

Във Варна, при обработени 100% протоколи, кандидатът на коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ Благомир Коцев получава 53,06% от гласовете. Зад него остава кандидатът на ГЕРБ Иван Портних с 41,52% от гласовете.

При обработени 100 процента протоколи във Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ) има 53,2% от вота, а Йордан Терзийски от „Продължаваме промяната - Демократична България“ - 42,30 на сто.

Във Видин, при обработени 100 процента от протоколите, води Цветан Ценков (СДС) с 57,28  на сто от гласовете. На второ място е Александър Матеев (ГЕРБ) с 39,92 на сто.

В Добрич, при обработени 100 процента от протоколите, Йордан Йорданов от местната коалиция ДБГ взема 50,72% от гласовете. На второ място е Красимир Николов (ГЕРБ) с 45,04 на сто от вота.

В Кюстендил, при обработени сто на сто от протоколите, пръв е Огнян Атанасов („Партия на Зелените“), с 68,63% от гласовете, следван от Петър Паунов (местна коалиция ГЕРБ) с 29,61 на сто.

В Плевен, при обработени 100 процента от протоколите в OИК, Валентин Христов води с 63,62% от гласовете, следван от Георг Спартански с 33,51 на сто от вота.

В Русе, при обработени  100% протоколи, начело застава Пенчо Милков от местна коалиция „БСП за България", с 63% от гласовете, следван от Иван Иванов (ГЕРБ) с 31,58 на сто от вота.

В Силистра, при обработени 100 процента от протоколите на СИК в ОИК, пръв е независимия Александър Сабанов с 56,21% от вота, следван от Ивелин Иванов (ГЕРБ) с 41,27 на сто.

В Шумен при обработени 100 процента протоколи първи е Христо Христов от „БСП за България“ със 71,38 на сто от гласовете, а втори е Георги Колев (ГЕРБ) с 25,88 на сто.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:40 | 06.11.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Политика виж още

Коментари

14
rate up comment 5 rate down comment 0
valentino29
преди 5 месеца
До: khao Прав си клошар,видинското бунище е по на запад от повечето градове в България, : ),а за училището,ха,ха,не лъжи,стигал си най-много до кофата за смет. : )
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 8 rate down comment 0
Tikva007
преди 5 месеца
До: Tikva007: Даже зимата е студено, има сняг и пътеките са хлъзгави - ужаст! Отделно, че явно си такъв експерт по Витоша, че и планинска хижа не си помирисвал, но няма значение - твоята работа тук е да пишеш глууппости и да работиш за каузата все повече българи, а защо не и европейци, да заприличват на теб - каквото и да значи това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 8 rate down comment 0
Tikva007
преди 5 месеца
До: zelka00: Я, нашият тррольо цъфнал и като планински експерт! И какво трябва да работи на Витоша бре, тъппаннаррр - шосето до Алеко, или пътеката до Черни връх? Ташке, имах предвид планината Витоша, а не бул. Витоша и ти ако беше човек, а не ттъъъпп панелен бройлер, форматиран от WoT и Интернет до биологичен БОТ Mark-00, щеше да знаеш, че планините не са лунапарк с работно време и хората ходят там заради природата, където да се скрият от тълпите градски зелки като теб и където понякога вали.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 3 rate down comment 8
khao
преди 5 месеца
До: valentino29 еее, ти пък не можеш да го извадиш от устата си, руска проституутке... та всеки квото е учил! :D:D ... и не завиждай че съм роден по на Запад от теб! :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 7 rate down comment 10
мрънмрън
преди 5 месеца
Ей значи... У софето отърваха най-тъпия възможен кмет, който можеха да имат, дето даже не знаеше какво значи "корупция". Най-забавни са някакви хора дето сега обикалят медиите и казват, как се родил нов ляв лидер. Тая жена няма и капка логическа мисъл. Тя не разбира дори какво я питат. Но предполагам това е достатъчно за електората на една умираща партия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 0 rate down comment 5
eoupstnbh
преди 5 месеца
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват------> http://gg.gg/ketobg
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 5 rate down comment 17
Скъсана_Ушанка
преди 5 месеца
Каква хубава сутрин, София изглежда прекрасна, диша се свободно, а надеждата за по-добро бъдеще почва да пробива облаците! Еее и понамирисва малко от пълните гаащи на пyyткинистите, но това е положението!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 4 rate down comment 18
zelka007
преди 5 месеца
До: khao ... започна ни с минусите ... :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 5 rate down comment 18
zelka007
преди 5 месеца
До: Tikva007 ... ако си беше подавал носът малко извън стайчето , дето преживяваш , щеше да знаеш , че на Витоша понеделник е почивен ден , нищо не работи ... жив човек не се среща ... а и след този дъжд нема ти казвам какви реки са по пътеките и как капе от дърветата ... но ти разказвай , верваме ти на всичко , дето каканижеш !! и за Витоша също !! ... :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 18 rate down comment 9
valentino29
преди 5 месеца
До: khao-Не можеш се измъкна от кофите! : ),клошар вкиснат,бивш видински каруцар. : ) : )
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още