IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ с поредица уебинари през септември за своите бъдещи кандидат-бакалаври и магистри

Приемът за тази академична година в бизнес университета продължава и през септември

16:35 | 14.09.22 г.
Автор - снимка
Създател
ВУЗФ с поредица уебинари през септември за своите бъдещи кандидат-бакалаври и магистри

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира поредица от 3 уебинара през месец септември, които да бъдат от полза за всички кандидат-бакалаври и магистри. По време на онлайн срещите уважавани и утвърдени преподаватели и представители на ВУЗФ ще запознаят аудиторията в детайли с водещите бакалавърски и магистърски програми на бизнес университета преди началото на новата учебна година 2022/2023.

Всички, които се включат в уебинарите, ще могат да научат полезна информация относно гъвкавите форми на обучение, които ВУЗФ предлага, актуални срокове за записване и различните варианти за плащане на семестриалните такси. Представители на бизнес университета ще разкажат повече и за възможностите за получаване на стипендия, индивидуални консултации през целия период на обучение, както и достъп до мрежа от бизнес контакти, от които всеки студент на ВУЗФ може да се възползва. Участниците в уебинара ще имат възможност да зададат всички въпроси, от чиито отговори се вълнуват, както и да получат полезна и детайлна информация от преподавателите на ВУЗФ.

Всеки, който иска да се включи в поредицата уебинари, трябва да се регистрира за участие на имейл адрес: marketing@vuzf.bg. След направена регистрация всеки участник ще получи персонален линк за достъп до събитието.

Първият уебинар от поредицата ще се проведе на 14 септември от  15:30 ч., когато ВУЗФ ще отвори и виртуалните си врати за всички кандидат-бакалаври, които все още имат колебания за тяхното бъдещо образование. В специалния уебинар ще се включат различни преподаватели и студенти на бизнес университета. Те ще представят актуалните бакалавърски програми на висшето училище за новата академична година 2022/2023, като приемът продължава и през септември и се извършва само по документи. Участниците в уебинара ще разкрият повече и за предимствата на бизнес университета, както и за богатото съдържание от видео лекции, които са достъпни за студентите на университета през целия обучителен процес.

Във втория от поредицата уебинари, който ще се проведе на 15 септември от 14:00 ч., ще бъде представена най-атрактивната магистърска програма на ВУЗФ за тази година с  фокус към финансите на бъдещето - „Финтех, финанси и дигитални иновации", която е в партньорство с Българската финтех асоциация. Освен участието на преподаватели на бизнес университета, в уебинара ще се включат още Георги Пенев, директор на БФА и Деян Радев, PhD, експерт по финтех и банкиране.

На 20 септември от 15:00 часа ще се проведе и последният от поредицата уебинари. По време на него ще бъдат поканени всички партньори на ВУЗФ и ще бъдат представени  всички магистърски програми, които предлага бизнес университетът. По време на виртуалната среща аудиторията ще се запознае с ключовите предимства, които висшето училище ще предложи на своите магистри. В допълнение към това, екип от експерти и преподаватели на ВУЗФ ще представи виртуално най-новата магистърска програма на бизнес университета - „Зелена икономика и устойчиво развитие". Участие в онлайн срещата ще вземат проф. д-р Юлия Добрева, проф. д.ик.н. Виржиния Желязкова, проф. д-р Бартош Мицкевич, ВУЗФ и West Pomeranian University of Technology.

Вратите на ВУЗФ са отворени и за всички, които желаят да посетят бизнес университета на място и да научат повече за най-новите бизнес тенденции и интерактивни методи на преподаване, които висшето училище предлага на своите възпитаници.

Уебинарите ще бъдат стриймвани и в социалните мрежи на ВУЗФ във Fаcebook и Youtube.

Последна актуализация: 16:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Образование виж още
Финанси виж още