IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Dentsu България е отличена с наградата "Friendly Workplace Global 2023"

Наградата признава изключителните постижения на dentsu в няколко ключови области

15:11 | 21.09.23 г.
Автор - снимка
Създател
Dentsu България е отличена с наградата "Friendly Workplace Global 2023"

Dentsu България е отличена с наградата "Friendly Workplace Global" за 2023 г. Това стана ясно днес след официалното потвърждение от Съвета по награждаване, който анонсира получаването на приза и за останалите компании на dentsu в региона на Югоизточна Европа – Хърватия и Румъния. Това признание потвърждава ангажимента на компанията да насърчава съвременна и приобщаваща организационна култура, отразяваща универсални ценности, които биват припознати в цялата организация.

Наградата "Friendly Workplace Global 2023" признава изключителните постижения на dentsu в няколко ключови области като отличната вътрешна комуникация в компанията, приоритизирането на хората и поддържането на прозрачност в информационните политики. Dentsu България бива призната за уменията си успешно да култивира дух на креативност и иновативност, като използва разнообразието от таланти, екипи и култури и потенциала на международната си работна среда. Наградата е признание и за отдадеността на компанията да постига реално социално въздействие и постоянно да работи за по-добро и равнопоставено общество.

Коментирайки признанието, Мария Грашнова, Главен изпълнителен директор на dentsu Югоизточна Европа, изрази своята благодарност с думите: "За нас е голяма чест да получим наградата "Friendly Workplace Global" за 2023 не само в България, но и в Румъния и Хърватия. Това признание е доказателство за нашия непоколебим ангажимент да изграждаме организационна култура, която надхвърля физическите граници и култивира положителни отношения между екипите. Това признание ще ни мотивира още повече да продължим пътя си нагоре и да създаваме иновации както на местно, така и на регионално ниво."

Наградата "Friendly Workplace Global" е отличие, което се връчва на организации, които демонстрират високи постижения в областта на организационната култура, вътрешната комуникация, прозрачността и корпоративната социалната отговорност. С приза се отличават компании, които поставят приоритет върху благосъстоянието на служителите си и насърчават позитивна, приобщаваща и екипна работна среда.

Последна актуализация: 15:12 | 21.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Мениджмънт виж още
Финанси виж още