IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Amusnet с официално представяне пред Български форум на бизнес лидерите

БФБЛ обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин

13:44 | 17.10.23 г.
Съдържание на Amusnet
Лилия Чаталбашева, директор „Маркетинг и комуникации“ в Amusnet. Снимка: Amusnet
Лилия Чаталбашева, директор „Маркетинг и комуникации“ в Amusnet. Снимка: Amusnet

На официална церемония, състояла се на 26 септември в София, председателят на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) Левон Хампарцумян връчи на Amusnet сертификат за членство, както и Стандарт за бизнес етика. Като пълноправен член на БФБЛ Amusnet е част от общност, обединяваща български и международни компании от различни сектори на икономиката, които работят активно и насърчават практики за социална отговорност и устойчиво развитие на бизнеса.

„За нас е чест да бъдем част от семейството на Форума на бизнес лидерите, защото вярваме, че споделяйки ценности, които стимулират бизнеса по отговорен и етичен начин, развиваме технологичната среда в България и като цяло допринасяме страната да бъде по-добро място за инвестиции, работа и живот “, сподели Лилия Чаталбашева, директор „Маркетинг и комуникации“.  

Amusnet е бързоразвиваща се технологична компания, която създава онлайн казино софтуер и игрални решения, наложена като предпочитан партньор на водещи оператори по цял свят. По отношение на социалната отговорност компанията разработва дългосрочни проекти в областта на образованието, като инвестициите са свързани с подкрепа на училищата в Северозападна България. Amusnet развива и собствена IT академия, която обучава софтуерни специалисти. От 2022 година компанията стартира и образователен проект, който подпомага интеграцията на хора със специални потребности.

Българският форум на бизнес лидерите обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. Днес в БФБЛ членуват близо 170 компании от различни индустрии. Организацията е част от глобалната мрежа на Международния форум на бизнес лидерите.

Последна актуализация: 13:44 | 17.10.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Мениджмънт виж още
Финанси виж още