IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приложението ЮГ Маркет Трейдър дава сигурен и удобен достъп до търговия на БФБ

"Юг Маркет" бе отличен като инвестиционен посредник с най-много емисии на пазарите на БФБ за 2023 г. и първи маркет-мейкър на пазара за растеж BEAM

14:30 | 19.02.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Приложението ЮГ Маркет Трейдър е електронна платформа за търговия в реално време на Българската фондова борса. То дава възможност на клиентите на инвестиционния посредник "Юг Маркет" да търгуват сигурно и удобно, както от компютър, така и от мобилния си телефон, с едни от най-ниските разходи за трансакции, предлагани на пазара.

Юг Маркет Трейдър позволява достъп до информация за всички търгувани емисии на БФБ, следене на котировките на неограничен брой емисии едновременно, наблюдаване и филтриране на сделките на БФБ по емисия, следене на котировките в дълбочина, включително на всички въведени оферти, подаване на поръчки към БФБ за покупка или продажба, както и възможност за чат с обслужващия брокер.

"Юг Маркет" ЕАД е един от първите лицензирани инвестиционни посредници с пълен лиценз в България, който от момента на създаването си насочва дейността си към осигуряване на достъп за своите клиенти до широка гама от инвестиционни услуги и до оптимално голям брой пазари и финансови инструменти, адресирайки различни инвестиционни намерения.

За да осигури пълно обслужване на своите клиенти, "Юг Маркет" има договор с Централен депозитар за извършване на дейност като Регистрационен агент. В сегмента на управление на активи, с услугата Доверително управление, посредникът разполага с над 20 години опит, като с основната част от своите клиенти успешно е преминал през няколко финансови кризи. За професионалните клиенти се предлага и услугата Репо сделки.

Пълното обслужване на дейността на емитентите на ценни книжа е друга основна част, в която посредникът работи активно. Към момента обслужва над 20 емитента в направленията публично предлагане на ценни книжа, доверител на облигационери и предлагане на пазара за растеж на малки и средни предприятия BEAM на Българската фондова борса, като на част от компаниите е маркет-мейкър.

На годишните награди на Българската фондова борса "Юг Маркет" бе отличен като "Инвестиционен посредник с най-много емисии на пазарите на БФБ за 2023 година" и "Първи маркет-мейкър на пазара за растеж на МСП BEAM на БФБ." Тези отличия подчертават лидерската позиция на инвестиционния посредник, както и приноса му към развитието на капиталовия пазар.

Пълна информация за дейността на дружеството може да получите в офисите на "Юг Маркет", както и на сайта на компанията.

Последна актуализация: 14:30 | 19.02.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазари виж още
Финанси виж още