IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъск: Употребата ми на кетамин е в интерес на инвеститорите

За Wall Street „от значение е изпълнението“, каза милиардерът в интервю

16:35 | 18.03.24 г. 1
Автор - снимка
Създател
Снимка: Bloomberg LP
Снимка: Bloomberg LP

Милиардерът Илон Мъск успокои всеки, който би се притеснил за употребата му на кетамин – препарат, използван като анестетик и успокоително, който се използва без лекарско предписание като силен наркотик. Според Мъск, който приема медикамента по предписание, той му помага да се справя с периоди на лошо настроение и използването му е в интерес на инвеститорите на Tesla и други компании.

За Wall Street „от значение е изпълнението“, каза той в интервю за бившия водещ на CNN Дон Лемън, излъчено в YouTube. „От гледна точка на инвеститорите, ако има нещо, което взимам, трябва да продължа да го взимам“, отбеляза той, цитиран от Bloomberg.

Един от най-богатите хора в света заяви, че приема медикамента периодично, за да лекува „химически вълни“, които водят до симптоми, наподобяващи депресия.

Публикация във в. Wall Street Journal през януари посочваше, че мениджъри на Tesla и SpaceX се притесняват все повече за употребата на наркотици от Мъск. В отговор милиардерът заяви, че не се е провалял досега на тест за наркотици. „Каквото и да правя, очевидно трябва да продължа да го правя“, написа той тогава в Х.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:36 | 18.03.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазари виж още

Коментари

1
rate up comment 8 rate down comment 2
khao
преди 1 месец
опаааа, абе да пафкаш е едно, ама Спешъл К вече е в територията на тежките наркотици!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още