IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада

Това е поредната крачка, която компанията прави в продължение на мисията си да подкрепя усилено и всеотдайно развитието на българския спорт и култура

16:01 | 11.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада

ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада. Това е поредната крачка, която компанията прави в продължение на мисията си да подкрепя усилено и всеотдайно развитието на българския спорт и култура.

Зала Универсиада е една от архитектурните забележителности на София. От създаването си зала Универсиада е утвърдено средище на престижни международни и национални спортни прояви, конгреси, търговско-промишлени изложби и базари, на концерти и спектакли. През годините в залата са проведени над 4 500 спортни и културни прояви.

Като част от силната си социално-корпоративна отговорност ЗАД „Армеец“ продължава да инвестира и да подпомага развитието и реализирането на редица спортни мероприятия, турнири и състезания.

Последна актуализация: 16:01 | 11.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още