IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Willo - роботът, който иска да измести четката за зъби

Компанията разработва специално устройство за устна хигиена с фокус върху зъбната плака

12:57 | 07.08.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;Willo&nbsp;</p>

Снимка: Willo 

Вероятно сте забелязали, че базовата концепция на стандартните четки за зъби не е претърпявала абсолютно никакви промени от… цяла вечност. Разбира се, все повече хора в днешни дни използват електрически четки и въпреки това дизайнът си остава все същия - пръчка с четка в единия край.

Wilo обаче смята, че това не е достатъчно. Компанията разработва специално устройство за устна хигиена с фокус върху зъбната плака, което цели пълното премахване на традиционните четки. Екипът, който стои зад разработката на устройството, твърди, че обикновените средства за почистване премахват едва 42 до 46% (при електрическите четки) от плаката.

Компанията работи усилено върху дизайна заедно с екип от стоматолози, като за момента пазят в тайна детайлите около функционалността и метода на работа на устройството.

Надяваме се обаче съвсем скоро да научим повече подробности около Willo, а не дълго след това и да имаме възможността да го тестваме.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:48 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още