IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парламентът прекрати депутатските пълномощия на Димитър Гамишев от ГЕРБ

Той си тръгва от НС заради проверка на НАП за ДДС измама

10:39 | 29.03.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Парламентът прекрати пълномощията на Димитър Гамишев от ГЕРБ като депутат, предаде БТА. "За" гласуваха 139 депутати, 6 бяха "против", а 7 се въздържаха.

Гамишев подаде оставка вчера заради проверката на НАП във връзка с прехвърляне на негова фирма и съмнения за ДДС измама.

Главният прокурор Сотир Цацаров коментира вчера, че прокуратурата се е самосезирала и проверява депутата за данъчно престъпление.

Депутатите продължават с първо четене на промени в Закона за кредитиране на студенти и докторанти. След това ще продължат с първо четене на промени в Кодекса за социално осигуряване.

Лекар от Разлог ще влезе в Народното събрание на мястото Димитър Гамишев, допълва БНР.

Д-р Емил Тончев завежда отделението по образна диагностика в общинската болница и има 26 години стаж като медик. Спасяването на общинските болници ще бъде приоритет в работата му като народен представител, беше краткият коментар на д-р Тончев, който седем години е общински съветник и председател на комисията по социална и здравна политика в Разлог.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:54 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още