IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Монбат свиква първо общо събрание на облигационерите

Събранието ще се проведе на 15 февруари от 10.00 часа

09:53 | 26.01.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Съветът на директорите на Монбат АД свиква първо общо събрание на облигационерите, притежаващи конвертируеми облигации, съобщи дружеството.

Събранието ще се проведе на 15 февруари от 10 часа в София, ул. Искър № 30 - Хотел Кооп, Конферентна зала, ет. 14. В дневния ред като първа точка фигурира избор на представител/и на облигационерите. Ще бъде гласувано инвестиционният посредник „Ди Ви Инвест“ да бъде представител на облигационерите на “Монбат” АД, притежаващи конвертируеми облигации, с ISIN код BG2100023170.

На събранието ще бъде определено и възнаграждението на представителя/ите на облигационерите, като проектът предвижда заплащане в размер на 1000 лв. месечно.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 2 март 2018 г. от 10 ч. на същото място и при същия дневен ред, изисквания и процедура по регистрация.

Регистрацията на облигационерите се извършва в деня на общото събрание от 9.00 часа до 10.00 часа.

За регистрация и участие в Общото събрание физическите лица - облигационери представят документ за самоличност. Юридическите лица - облигационери представят оригинал на актуално удостоверение за търговска регистрация, както и документ за самоличност на законния представител.

Право да участват и гласуват в Общото събрание на облигационерите имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар АД като облигационери 5 дни преди датата на събранието, респективно 5 дни преди втората датата на събранието.

Свързани компании:

Монбат АД(MONB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:42 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още