Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Монбат свиква първо общо събрание на облигационерите

Събранието ще се проведе на 15 февруари от 10.00 часа

Монбат свиква първо общо събрание на облигационерите

Снимка: Pixabay

Съветът на директорите на Монбат АД свиква първо общо събрание на облигационерите, притежаващи конвертируеми облигации, съобщи дружеството.

Събранието ще се проведе на 15 февруари от 10 часа в София, ул. Искър № 30 - Хотел Кооп, Конферентна зала, ет. 14. В дневния ред като първа точка фигурира избор на представител/и на облигационерите. Ще бъде гласувано инвестиционният посредник „Ди Ви Инвест“ да бъде представител на облигационерите на “Монбат” АД, притежаващи конвертируеми облигации, с ISIN код BG2100023170.

На събранието ще бъде определено и възнаграждението на представителя/ите на облигационерите, като проектът предвижда заплащане в размер на 1000 лв. месечно.

Още по темата

При липса на кворум събранието ще се проведе на 2 март 2018 г. от 10 ч. на същото място и при същия дневен ред, изисквания и процедура по регистрация.

Регистрацията на облигационерите се извършва в деня на общото събрание от 9.00 часа до 10.00 часа.

За регистрация и участие в Общото събрание физическите лица - облигационери представят документ за самоличност. Юридическите лица - облигационери представят оригинал на актуално удостоверение за търговска регистрация, както и документ за самоличност на законния представител.

Право да участват и гласуват в Общото събрание на облигационерите имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар АД като облигационери 5 дни преди датата на събранието, респективно 5 дни преди втората датата на събранието.

По статията работиха: Веселина Василева, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
SOFIX се понижи до 5-месечно дъно