IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple се завръща на CES след повече от 20 години

Компанията има необичаен план за събитието в Лас Вегас

09:10 | 10.12.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Apple официално се завръща на технологичната конференция CES, която се провежда в Лас Вегас. Компанията ще участва в събитието за първи път от повече от две десетилетия, за да обсъди състоянието на опазването на потребителските данни, а не да говори за новите си хардуерни предложения, пише Bloomberg.

Старши директорът по опазване на личната информация Джейн Хорват ще говори по време на “Chief Privacy Officer Roundtable” на 7 януари, сочи програмата на CES.

Хорват, заедно с други директори от Facebook, Procter & Gamble, и представител на Федералната търговска комисия ще обсъдят как компаниите изграждат мащабни защити, регулациите и потребителското търсене.

Последното голямо появяване на Apple на CES беше през 1992 г., когато главният изпълнителен директор Джон Скъли направи презентация.

През последните години технологиите на Apple по-скоро влияят на CES, макар че компанията не е представена официално на събитието.

Миналата година например Apple създаде билборд по време на конференцията в Лас Вегас, на който пишеше: “Това, което се случва на вашия iPhone, остава на вашия iPhone”. Samsung Electronics и LG Electronics също рекламираха Apple - за пускането на видео стрийминг платформата ѝ директно на телевизори на трети страни.

Въпреки че Apple не се представяше на CES, конкурентите ѝ, включително Google, Microsoft и Amazon, използваха събитието, за да рекламират най-новите си гласово активирани продукти, да разпалят интереса на потенциалните партньори и да се опитат да победят Apple, като я изпреварят с обявяването на някои основни продукти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още