IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Журналистът на Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов стана част от Международната федерация за недвижими имоти

Водещият на предаването „ИмоТиТе“ има дългогодишен опит в утвърждаването на добрите практики в имотния сектор

15:30 | 24.09.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Христо Николов. <em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Христо Николов. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Журналистът на Bloomberg TV Bulgaria, (част от Investor Media Group, каквато е и Investor.bg) Христо Николов стана част от една от най-реномираните и авторитетни асоциации за недвижими имоти - Международната федерация за недвижими имоти /FIABCI/. Това стана на септемврийското заседание на УС на FIABCI България.

Водещият на сутрешния блок на бизнес телевизията, който е и автор на специализираното предаване „ИмоТиТе“, има дългогодишен журналистически опит и от години следи отблизо сферата на недвижимите имоти в страната и чужбина. В предаването си той редовно представя актуалната картина, предизвикателствата и тенденциите в сектора а сега, като част от FIABCI, Христо ще има още по-широк и детайлен поглед в областта.

FIABCI e неправителствена организация, основана през 1951 година в Париж, която обединява професионалисти от над 60 страни. Тя има специален статус в Икономическия и социален съвет на ООН и е доверен партньор на организацията по всички теми, свързани с недвижимите имоти. FIABCI работи съвместно с Програмата на ООН за населените места /UN-Habitat/ по въпросите за устойчивото развитие на градовете и достъпните жилища.

Христо Николов е доказан бизнес журналист с богат опит в онлайн и печатни медии. Първите си стъпки в журналистиката прави в отдел „Бизнес“ на в. „Труд“. След това е икономически коментатор в информационно-аналитичния сайт Clubz.bg и отговорен редактор в „Градът Медиа Груп“. Преминава през обучения по бизнес журналистика в Център за развитие на медиите, „Файненшъл Таймс“, „Дойче Веле“, „Вестдойче Алгемайне Цайтунг“. Следвал е финанси в НБУ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:06 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още