IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За 2-ра година организация проучва кой е най-желаният работодател у нас

В Graduate Survey 2018 до момента са гласували над 6400 студента

16:41 | 10.05.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

За втора поредна годна у нас се провежда международното проучване Graduate Survey, което класира Топ 50 на най-желаните работодатели в България според студентите. 



Регламента на проучването гласи, че студентите имат свободен достъп да попълнят кратка анкета в рамките на 5 до 10 минути, в която да отговарят на редица въпроси, които дават обратна връзка на компаниите за това „Как си представят компанията, в която желаят да работят?", „Кое е най-женалото за тях?“, „Защо биха работили за определена компания?“ и др.

Graduate survey е създадена в Италия, след това е реализирана за най-дълъг период в Турция и от 2017 г. е в България, като миналата година над 7000 студента класираха Топ 50 на най-желаните работодатели в България.

В Graduate Survey 2018 до момента са гласували над 6400 студента, като се очаква броят им да достигне над 7500, на базата на чието мнение ще се изготвят доклади към компаниите, пожелали това, за да разберат какво наистина търсят най-активните и ангажирани студенти у нас.

Линк за попълване на проучването има тук, а всеки попълнил анкетата има възможност да остави контактите си и получи резултатите от проучването на личния си имейл адрес.

Крайният срок на проучването е 15 май 2018г., а 10 дни след това публично ще бъде обявен Топ 50 на най-желаните работодатели в България. 

Investor.bg e медиен партньор на инициативата. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още