IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветанка Крумова взе наградата на зрителския вот за „Мениджър на годината 2015"

27% от аудиторията на bTV подкрепи победителя

16:09 | 18.11.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p style="text-align: justify;">
	Цветанка Крумова. <em>Снимка: Армеец</em></p>

Цветанка Крумова. Снимка: Армеец

На 17 ноември 2015 г. на тържествена церемония в Софийската опера и балет изпълнителният директор на ЗАД „Армеец” Цветанка Крумова спечели наградата на зрителския вот за "Мениджър на годината 2015" от онлайн гласуването, което традиционно се провежда на сайта на bTV.

Тя получи подкрепа от 27% зрителски вот и стана фаворит сред 10-имата финалисти в националното допитване. Наградата й бе връчена от изпълнителния директор на „Би Ти Ви Медия груп" Павел Станчев.

Всички финалисти в конкурса получиха своите специални грамоти за висши постижения в мениджмънта от също толкова успешни бизнес ръководители и публични личности на сцената на Софийската опера и балет.

Победител в осмото издание на конкурса „Мениджър на годината 2015“, организиран от списание Мениджър, стана главният изпълнителен директор на СИБанк – Петър Андронов.

Критериите за оценяване на участниците бяха свързани с финансовите показатели на представляваните от тях компании и добрите управленски качества по специална методология, разработена от международната консултантска компания „Делойт“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:15 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Финанси виж още