IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е съвременната роля на финансовия мениджър?

Финансови директори ще дискутират подходите за управление на финансите, ликвидността, източниците на финансиране и софтуерните решения за бизнеса

11:14 | 20.10.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Каква е съвременната роля на финансовия мениджър?

Кои са традиционните и алтернативните източници на финансиране за българските компании? Разчита ли все повече българският бизнес на европейските фондове за своите инвестиционни проекти?

Колко важна е връзката между главния изпълнителен директор и главния финансов директор на дадена компания? Каква е съвременната роля на финансовия мениджър?

Това са част въпросите, чийто отговор ще бъде потърсен по време на Клуб Investor.bg на тема „Колко важен е финансовият мениджмънт за развитието на компанията?“.

Ще бъдат засегнати и темите за бюджетирането като основен клон за управлението на финансите и анализа на финансовото състояние на компаниите като ключов елемент при определянето на стратегията за развитие.

Дискусията ще се проведе днес, 20 октомври от 18 часа в Гранд Хотел София, зала София. В дискусията участие ще вземат:

- д-р Кирил Величков, ръководител „Европейски проекти и финансови институции“, СИБАНК
- Михаил Кьосев, Ръководител управление „Управление на продажбите - МСП“;
- Андреана Матева, главен финансов директор в Интерснак България ЕООД;
- Димитър Богомилов, главен финансов директор на Софарма Трейдинг АД;
- Вяра Иванова, инвестиционен мениджър в ЕЛАНА Фонд Мениджмънт;
- Георги Калоянов, управляващ съдружник в Семпер Фортис;
- Стели Димитрова, главен изпълнителен директор LLP Dynamics – XAPT

Модератор на дискусията ще бъде Свилен Колев от медийна група INVESTOR.

По време на дискусиите ще можете да чуете и видите ексклузивни видеа на Bloomberg с международно известни финансови мениджъри - Джей Расуло, вицепрезидент и главен финансов директор на The Walt Disney Company, и Адина Фрийдман, бивш главен финансов директор на Carlyle, а сега президент на NASDAQ OMX Group Inc.

Регистрирайте се за събитието тук

Повече за темите и акцентите, които ще се обсъждат, можете да разберете от Вероника Денизова от ТВ Bulgaria On Air и Свилен Колев от Investor.bg.

Клуб Инвестор се провежда с любезното съдействие на СИБАНК, ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, LLP Dynamics – XAPT, Корадо България и Джулиани ЕООД.

Институционални партньори на Клуб Investor.bg са Индустриален холдинг - България, БФБ-София, Bulgaria ON AIR, Дакси и Германо-българска индустриално-търговска камара (ГБИТК).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:58 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

Финанси виж още