IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Частен съдебен изпълнител продава на търг ключови имоти на мебели "Арон"

Складът на веригата край с. Яна до София и магазинът ѝ в "Люлин" се продават заради дългове

14:36 | 26.07.16 г.
<p>
	<em>Снимка: ЧСИ Мариян Петков, Камара на частните съдебни изпълнители</em></p>

Снимка: ЧСИ Мариян Петков, Камара на частните съдебни изпълнители

Частен съдебен изпълнител продава два ключови имота на веригата за мебели „Арон“, показва справка в регистъра на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Става въпрос за централния склад на веригата в с. Яна край София и за магазина ѝ в кв. „Люлин“, в който се помещава и един от т.нар. китайски молове, които отвориха в последните години.

И двата имота са обявени за принудителна публична продан от съдебния изпълнител Мариян Петков. Оферти за склада могат да се подават от 8 август до 8 септември при начална цена от 338 307 лева, а за магазина – от 12 август до 12 септември при начална цена от почти 6,5 млн. лева.

Върху склада е наложена възбрана от „Рум Тракия“ АД заради дългове. За магазина има учредени 3 договорни ипотеки от „Райфайзенбанк“.

По изпълнителното дело за склада в с. Яна длъжник е дружеството „Арон С“ ООД, а по делото за магазина – свързаното дружество „Арон Груп“ ООД.

„Арон С“ е учредено от трима съдружници – Стоян Трайков Карадашки, Константин Генчев Генчев и Артур Станислав Каласка и се управлява от Константин Генчев и Рая Стоянова Карадашка. Ръководството на свързаното „Арон Груп“ е в същия състав, показва справка в Търговския регистър.

Финансовите отчети за 2015 г. още не са вписани и достъпни. За 2014 г. обаче „Арон С“ свива печалбата си до 123 хил. лева от 252 хил. лева през 2013 г. За същата година „Арон Груп“ отчита печалба в размер на 111 хил. лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:35 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още