IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Residential Mladost: Където всеки би искал да живее

Инвеститор в проекта е водещата испанска компания Vía Célere

10:15 | 04.11.15 г. 12
<p>
	Проектът Residential Mladost.<em> Снимка: V&iacute;a C&eacute;lere</em></p>

Проектът Residential Mladost. Снимка: Vía Célere

Четири са водещите фактори, които хората вземат предвид, когато избират бъдещия си дом – локация, качество, цена и инвеститор/изпълнител на строителните дейности. Residential Mladost е жилищен комплекс, съобразен изцяло с нуждите на модерния градски човек и осигурява сигурност, спокойствие и комфорт на обитателите, като отговаря на всичките им критерии.

Residential Mladost е разположен на изключително комуникативна локация – в един от най-желаните квартали на София, „Младост“, на 2 мин. от метростанция „Младост ІІІ“ и на 5 мин. от спирките на автобуси.

Наличието на учебни заведения и места за отдих допълва ясно изразения семеен характер на комплекса. В близост се намират няколко детски градини и училища, както и няколко парка.

Богатият избор от търговски обекти, места за развлечения и бизнес центрове в района е удобство, което спестява допълнително време на обитателите. В района са разположени хипермаркетите Кауфланд, Билла, Лидл, Хит и Метро. В близост са също София Ринг Мол, кино Арена Младост, природен парк „Витоша“, както и Бизнес парк София, Мегапарк и Бизнес център Хермес Парк.

Residential Mladost се простира върху площ от 5 700 кв.м. Проектът е разделен в три жилищни секции с общо 174 апартамента с разнообразно изложение и разпределение, 195 паркоместа в затворен паркинг на две нива, 9 магазина с директен достъп от улица и вътрешен двор от 1 230 кв.м. зелени площи, алеи, градинско обзавеждане и кът за почивка и игра за най-малките. Жилищните сгради отговарят на енергийно ефективен клас Б.

Концепцията за завършеност превръща Residential Mladost в едно уютно място за живеене, където ще откриете всичко необходимо, за да се почувствате у дома. Същите принципи са заложени и в апартаментите - благоприятно разпределение на помещенията и изчистени, прави форми за максимална функционалност и оптимално използване на пространството.

Сградите са от масивна стоманобетонна конструкция с безгредови плочи и керамични блокове от 25 см и хидро- и топлоизолиран плосък покрив. Фасадата е топлоизолирана с 10 см. експандиран полистирен, завършена с висококачествена минерална мазилка в комбинация с вентилируема фасада с положена 10 см. минерална вата, завършена с естествен камък. Дограмата е 5-камерна PVC с нискоемисийно стъкло.

Топлопроводите за гореща вода са също топлоизолирани, осигурена е и антикондензна защита за тръбопроводите за студена вода, а канализационните тръби са с шумопоглъщащи качества. Отоплението е решено с ТЕЦ, предвидени са електрически изводи за климатик на всяка тераса.

Осигурено е цялостно окабеляване за мрежи и комуникации - телевизия, интернет, телефон. За сигурността и безопасността на живущите е осигурен домофон с видеонаблюдение, пожароизвестителна, заземителна и мълниезащитна инсталация. Общите части са луксозно завършени с внимателен подбор на висококачествени материали.

На първия етап от комплекса се предлагат двустайни апартаменти с площ от 67 кв.м, тристайни апартаменти с площ от 95 до 102 кв.м, четиристайни апартаменти с площ от 110 до 122 кв.м и 7 магазина с площ от 64 до 140 кв.м.

С цел гарантиране сигурността и комфорта на живущите, всички услуги по управлението и поддръжката са предоставени на професионална компания.

Residential Mladost се изгражда от испанската компания Vía Célere – една от водещите строителнo-инвестиционни компании в Испания с екип от над 200 професионалисти и опит на редица пазари в Латинска Америка, Централна и Източна Европа. Към момента Vía Célere работи по шест нови проекта в испанската столица, два проекта в Барселона, два в Бразилия и един в Полша. Планът за експанзия на компанията се допълва с Residential Mladost, като не се изключват нови възможности за инвестиция на българския имотен пазар.

Vía Célere стартира първа фаза на проекта Residential Mladost през месец октомври 2014 г. Девет месеца по-късно, първата сграда регистрира 90% продажби. Първата сграда е пред Акт 16, а строителството на втория етап от комплекса стартира на 02-ри ноември тази година.

Вижте още снимки от проекта в галерията

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 11 rate down comment 0
bgMan
преди 8 години
Просто поредната платена публикация.V
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 10 rate down comment 1
jujo_si
преди 8 години
Вие добре ли сте бе :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 18 rate down comment 1
Miraka
преди 8 години
Като гледам няма нито 1 тераса и освен това гледката ще е към прозореците на съседа. Кой не би искал да живее така :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 15 rate down comment 1
redcretin
преди 8 години
Елате хиляди, мургавки най-вече хахаха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още